Vacature Operator

Operator in Terneuzen

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en dynamisch team? Ben je technisch aangelegd en houd je ervan om met machines te werken? Dan is deze functie van Operator echt iets voor jou! Met jouw inzet en vaardigheden speel je een essentiële rol in het productieproces. Voor een salaris tot € 16,50 per uur ga jij aan de slag! Hierbij komt nog een ploegentoeslag van 8,75%!

Lees snel verder om meer te weten te komen over deze uitdagende functie!

Wat bieden wij jou
  • Uurloon tussen € 13,50 en € 16,50!
  • Uitzicht op vast contract bij goed functioneren!
  • Fulltime functie in tweeploegendienst
  • Omgeving Terneuzen
Wie ben jij

Jij bent een gemotiveerde teamspeler. Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Ervaring als Operator is een pluspunt, maar we verwelkomen ook graag kandidaten die zich willen ontwikkelen in deze rol. Als Operator werk je in tweeploegendienst, dus het is belangrijk dat je flexibel bent in je werktijden. Verder ben je fysiek sterk en fit, want in deze functie zal je veel actief bezig zijn.

Wat ga je doen

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen en controleren van de installatie. Je bewaakt het productieproces en grijpt in bij eventuele afwijkingen. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit en zorg je ervoor dat de producten voldoen aan de hoge standaarden. Het oplossen van kleine technische storingen behoort ook tot jouw takenpakket. Jouw proactieve houding zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt en dat de productieomgeving veilig blijft.

Waar ga je werken

Je gaat werken in een gezellig MKB-bedrijf in omgeving Terneuzen.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Operator
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115 - 689 860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Operator Tempo-Team 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures