Vacature Optometrist

Optometrist in Terneuzen

Optometrist

Expertise Verpleging en verzorging

Wil jij meewerken aan het verder uitbouwen van een zelfstandig optometrie spreekuur én vind jij een team dat er samen voor gaat, belangrijk?

ZorgSaam Ziekenhuis zoekt een nieuwe collega als:
Optometrist
(Zeeuws-Vlaanderen, 24-36 uur)

Hoe ziet jouw werkplek eruit?
De oogpoli op ziekenhuislocatie De Honte in Terneuzen is een dynamische werkplek. Het specialisme groeit en daarom investeert ZorgSaam in nieuwe apparatuur en werkruimten. Wekelijks bezoeken rond de 500 patiënten onze oogpoli's, waar zij worden geholpen door de optometristen, technisch oogheelkundig assistenten (TOA), één orthoptist, 10 poliassistenten en 4 oogartsen. Je kan ook ingezet worden op onze andere twee locaties in Oostburg en Hulst.

Jouw collega's aan het woord
Ons team van optometristen/orthoptisten bestaat uit 4 optometristen, 1 orthoptist, een optometrist in opleiding voor PA en 1 TOA. De zelfstandigheid zit in de biometrie spreekuren, controles na de cataractoperaties en dubbele spreekuren. Tijdens de dubbele spreekuren hebben wij de mogelijkheid om patiënten zelf te zien onder supervisie van de oogarts. Wij hebben voorlopig geen zelfstandige optometrie spreekuren. Kom jij ons enthousiaste ondersteuningsteam versterken?

De overige werkzaamheden bestaan uit:

 • Het zelfstandig verrichten optometrisch onderzoek tijdens de spreekuren. Hierbij verstrek je informatie an d patiënt over de oogaandoening en het verdere behandelplan. Ook ondersteun je de oogartsen;
 • Je voert zelfstandig de nacontroles van de cataractoperaties uit;
  Het verrichten van biometrische onderzoeken en lensberekeningen. Tevens voer je de berekeningen uit voor de premium IOL's;
 • Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied en denkt mee in het toepassen van deze ontwikkelingen binnen de afdeling.

Jouw kennis en kunde

 • Een HBO diploma optometrie, maar reageer ook zeker als je het laatste jaar van de HBO opleiding Optometrist volgt;
 • Ondanks de hectiek van de dag, houd jij de aandacht voor de patiënt en blijf jij accuraat werken;
 • Jouw enthousiasme voor het vak draagt bij aan de goede werksfeer op de afdeling;
 • Je bent respectvol naar patiënten en hun familieleden. Aanpassen aan verschillende situaties, culturen en omstandigheden is voor jou vanzelfsprekend.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd , 24-36 uur per week;
 • De inschaling vindt plaats volgens FWG 50 CAO Ziekenhuizen;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of het aanschaffen van een smartphone;
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij hebt op elk moment van de dag toegang tot online trainingen. Daarnaast zijn er binnen ZorgSaam volop doorgroeikansen binnen de gehele organisatie. Wanneer je nieuwsgierig bent naar een andere uitdaging binnen ZorgSaam, dan kun je terecht in ons nieuwe loopbaancentrum.
 • Reiskostenvergoeding volgens cao, en natuurlijk vergeten we de Westerschelde- en Liefkenshoektunnel niet.

Wil jij direct een collega spreken?
Twijfel niet en neem contact op met , tel 01156-88609 .Functie:optometrist
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Optometrist ZorgSaam 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures