Vacature Polyvalente Medewerker

Polyvalente Medewerker in Terneuzen

Functieomschrijving

Ben jij graag bezig met afwisselende taken? Is het verwelkomen en verder helpen van bezoekers echt iets voor jou en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kans maakt op een vast contract? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • Je gaat in zowel Terneuzen als Hulst aan de slag
 • 40 uur in de week
 • Je krijgt de tijd om je verder te ontwikkelen!
 • Kans op een vast contract bji goed functioneren
wie ben jij

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een polyvalente medewerker. Tijdens je werkzaamheden wissel je vaak tussen de twee werven in Terneuzen en Hulst. Je bent van nature een energiek persoon met een hands-on mentaliteit en werk je graag buiten. Je bent bereid om op weekdagen en af en toe op zaterdagvoormiddag te werken. Daarnaast:

 • Je werkt graag met de computer, MS Office heeft niet veel geheimen meer voor jou;
 • Je hebt ondertussen al een beetje ervaring opgedaan met de heftruck en/of kraan (of je bent bereid dit te leren!);
 • Je hebt wat basiskennis ferro- en non-Ferrometalen;
 • Je bent vriendelijk en behulpzaam;
 • Je bent niet kleurenblind;
 • Je levert graag kwalitatief werk af, daarnaast ben je ook ordelijk en netjes.
wat ga je doen

Als polyvalente medewerker bij onze klant breng je de dag afwisselend door. Contact hebben met klanen en handelaars geeft jou energie. Dit zijn andere taken die voorbij kunnen komen:

 • Je verwelkomt en geeft aanwijzingen aan particulieren, schroothandelaren en transporteurs, je helpt hen zodat zij veilig aan hun lading kunnen lossen op de werf;
 • Je weegt en registreert de lading en voert een visuele controle uit in fucntie van de acceptatievoorwaarden;
 • Je brengt geleverde metalen naar de juiste zones om deze verder te kunnen sorteren of te stockeren. Dat kan je manueel doen met ofwel een heftruck of een kraan met losse grijper;
 • Daarnaast leer je alles over de administratie en uitbetalingen van deze leveringen.
waar ga je werken

Onze klant is een van de belangrijkste recyclagebedrijven en innovatieve partner in de circulaire economie van ferro- en non-ferrometalen in West-Europa. Met zijn filialen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen is de groep sterk verankerd in deze regio.

Onze klant verwerkt afgedankte consumptiegoederen en fabrieksschroot. Hun activiteit bestaat uit het inzamelen, hergebruiken, transformeren en recycleren van kwaliteitsmaterialen in de industrie wereldwijd : ferro en non-ferro metalen en bepaalde types technische plastics. Zij zien het als hun taak om te blijven investeren in oplossingen voor een maximale terugwinning van herbruikbare materialen tot secundaire grondstoffen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Stel gerust je vragen aan Daniëlle, Marjolein of Myrthe via 0115-640300 of terneuzen@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:secretarieel medewerker
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via terneuzen@nl.randstad.com of 0115-640300. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Polyvalente Medewerker Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures