Vacature Proces Operator

Proces Operator in Terneuzen

Proces operator - Terneuzen

Ben jij gepassioneerd door het laden en lossen van vrachtwagens, het analyseren van samples en het bieden van een uitmuntende service aan chauffeurs? Heb je een ware fascinatie voor logistieke- en productieprocessen en ben je vastberaden om deze op de meest efficiënte manier te laten verlopen? Ben jij een gedreven ondernemer die initiatief neemt en altijd bereid is de handen uit de mouwen te steken?

Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou! We zijn op zoek naar een ambitieuze Proces Operator die het verschil wil maken!

Dit ga je doen

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het vlekkeloze verloop van diverse logistieke- en productieprocessen. Met jouw deskundigheid bedien je op een veilige en nauwkeurige wijze verschillende machines, zorg je voor een efficiënte bevrachting en lossing van schepen en vrachtwagens, verplaats je moeiteloos producten met behulp van een heftruck en analyseer je samples in ons state-of-the-art laboratorium. Je werkt volgens strikte procedures en instructies en draagt bij aan het onderhoud en de optimalisatie van de machines in nauwe samenwerking met ons toegewijde onderhoudsteam. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het overzichtelijk en opgeruimd houden van jouw werkgebied. Met jouw toewijding en expertise draag je bij aan de groei en veiligheid van ons team.

Dit vragen wij van jou

Wij zoeken een echte ondernemer met een proactieve instelling die altijd bereid is een helpende hand te bieden. Je bent leergierig en stelt vragen om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Heb je al een afgeronde VAPRO-B opleiding? Geweldig! Zo niet, dan ben je bereid deze te behalen om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels. Heb je al een VCA-B certificaat en/of heftruckcertificaat op zak? Dan heb je zeker een streepje voor!

Aanbod

Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om te werken in een dynamische omgeving waar groei en ontwikkeling centraal staan. Je zult niet alleen persoonlijk groeien, maar ook samen met enthousiaste collega's bouwen aan een succesvolle toekomst. Bij ons krijg je de unieke kans om direct bij ons in dienst te treden. Naast een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand en een prestatiebonus, bieden wij jou de ruimte om je talenten te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Sluit je aan bij ons team en maak een impact in een inspirerende werkomgeving waar jouw groei en succes worden gewaardeerd! Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog om de mogelijkheden te ontdekken. Jouw avontuur begint hier!

  • Afwisselende functie binnen een dynamische en groeiende organisatie
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Leuke collega's en samen staan we sterk mentaliteit
  • Flexibiliteit en ruimte voor goede werk/privé tijdsverhouding
  • Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij geven je graag meer informatie.

Opleiding

Opleiding LBO MBO

Functie:procesoperator
Startdatum:5-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MvH Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Proces Operator MvH Group 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures