Vacature Productie operator in Kapelle

Productie operator in Kapelle in Terneuzen

Zin in een carrière waar elke dag een smakelijk avontuur is? Wij zijn op zoek naar een Productie Operator voor Top Taste!

Top Taste is een familiebedrijf dat al jarenlang internationaal actief in de markt van de gebakken uitjes. Je gaat aan de slag op hun locatie in Kapelle of Kruiningen, waar ze gebakken uitjes produceren en verpakken. Er heerst een informele werksfeer. Je komt in een gezellig team te werken, waar ruimte is om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wil je bij een team horen dat continu streeft naar verbetering? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onder jouw toezicht worden de gebakken uitjes geproduceerd. Je bewaakt en bedient daarbij de volautomatische productielijnen en je let daarbij goed op het verloop van het productieproces, de veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Als Productie Operator ben je een belangrijke schakel tussen grondstof en eindproduct.

Je hebt:

  • affiniteit met techniek
  • een afgeronde MBO-opleiding als Procesoperator
  • goede kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

  • Een functie in drieploegendienst met een salaris tussen de € 2400,- en de € 3200,- bruto per maand exclusief 18,15% ploegentoeslag
  • 25 vakantiedagen en 9,5 adv-dag
  • Een afwisselende baan met ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Opleiding en training binnen het bedrijf
  • Een uitdagende functie binnen een gemotiveerd en collegiaal team


Functie:Productie operator
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Productie operator in Kapelle Werk en Vakmanschap 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures