Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Westdorpe

Functieomschrijving

Ook toe aan een knap STAALTJE werk? Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar hardwerkende en energieke productiemedewerker. Heb jij ervaring op verschillende productielijnen? Wil jij alles weten van roestvrijstaal? Wil jij hard werken, jezelf door ontwikkelen en werken bij een mooi bedrijf?

Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • € 15,50 - € 17 bruto per uur
 • Na goed functioneren op contract bij opdrachtgever
 • 3-ploegendiensten
 • Fijne werksfeer
 • Vele ontwikkelingsmogelijkheden
 • Westdorpe
wie ben jij

Het bedrijf vindt het belangrijk dat je goede normen en waarden hebt en een stabiel leven en arbeidsverleden hebt. Potentie en drive om door te willen groeien vinden zij ook heel erg belangrijk.

Verder kan je hard werken en heb je een goede conditie, omdat het werk fysiek zwaar kan zijn.

 • afgeronde technische opleiding op MBO-niveau (of aantoonbaar werk- en denkniveau);
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent een teamplayer, waarbij veiligheid, kwaliteit, nauwkeurigheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je hebt technisch inzicht en je hebt de drive om je verder te ontwikkelen;
 • Enige jaren werkervaring in een productieomgeving is vereist.
wat ga je doen

Als productiemedewerker werk je in een 3-ploegensysteem. Samen met je team werk je aan de productielijnen en doe je eerste lijns onderhoudswerkzaamheden, verhelp je kleine storingen en assisteer je de technician bij grote storingen en onderhoud.

Je werkt secuur en zorgt dat alles soepel verloopt. Daarnaast zorg je ook voor een opgeruimde en schone werkplek. Let er op dat het werk zwaar kan zijn door het gewicht van de staalplaten.

waar ga je werken

De fabrieken zijn in feite belangrijke recyclingfaciliteiten. Elk jaar verwerken de fabrieken meer dan 2 miljoen ton schroot of gerecycled staal en zetten dit om in meer dan 2 miljoen ton duurzaam, duurzaam materiaal. Het heeft geen onderhoud nodig en is aan het einde van de lange levensduur volledig recyclebaar. En het gaat niet alleen om wat ze doen, maar ook hoe we het doen: Het bedrijf streeft ernaar de milieueffecten van zijn productie tot een minimum te beperken.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:operator productie metaaladditieven
Startdatum:11-6-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:17 – 17
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via terneuzen@nl.randstad.com of 0115-640300. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Productiemedewerker Randstad 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures