Vacature Teammanager Sociaal Werk

Teammanager Sociaal Werk in Terneuzen

Ben jij de Teammanager met coachende en leiderschap kwaliteiten? Als Teammanager met sterke arbeidsvoorwaarden ga je rechtstreeks in dienst bij deze werkgever!  Als Teammanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse werkzaamheden op de Maatschappelijke/Herstart opvang in Terneuzen en geef je leiding aan het team.  Jouw inzet voor een optimale bezetting, zowel in kwantiteit als kwaliteit, is cruciaal om de medewerkers te helpen hun doelen te bereiken. Dankzij jouw communicatieve skills en inspirerende aanpak draag je bij aan beleidsontwikkeling en innovatie binnen onze organisatie. Nieuw begin  In Terneuzen wordt onderdak aan dakloze mensen geboden, inclusief hen met een dubbele diagnose. Naast het bieden van basisvoorzieningen wordt er ondersteuning geboden bij het vinden van een passende vervolgstap naar een betere toekomst. Op dit moment is er plek voor ca. 10 mensen.  Hiernaast is “Nieuw begin” speciaal ontworpen voor mensen die woonvaardigheden moeten ontwikkelen voordat ze zelfstandig kunnen wonen. Op deze afdeling kunnen maximaal 11 bewoners terecht, voor een maximale verblijfsduur van één jaar. Belangrijke aandachtspunten voor de begeleiding omvatten onder andere dagbesteding, vrijetijdsbesteding, financiële stabiliteit, het beheersen van gebruik of verslaving en het herstellen van sociale contacten.   Functie:Manager, Teammanager Sociaal Werk
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Senior management
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bring at Work via maxinetalboom@bringatwork.nl of 020-2235281. Of bezoek hun website http://solliciteren.bringatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Teammanager Sociaal Werk Bring at Work 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures