Vacature Analisten klinische chemie

Analisten klinische chemie in Terneuzen

Jouw Werkdag

Accureon

Accureon is op 1 januari 2021 ontstaan uit het samengaan van het klinisch chemisch laboratorium en trombosedienst van de ziekenhuizen Bravis (Roosendaal en Bergen op Zoom) en ZorgSaam (Terneuzen). De trombosedienst van het Admiraal de Ruyter ziekenhuis (Goes) is eveneens aangesloten. Accureon staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige zorgondersteuning. Regionalisering en goed werkgeverschap staat voorop en de patiënt staat centraal. Er werken in totaal zo’n 185 medewerkers. De verschillende laboratoria zijn goed geoutilleerd. De organisatie is geaccrediteerd volgens de ISO15189 en ISO22870 (POCT). Ons ambitieniveau is hoog. Vakmanschap, innovatie en efficiëntie kenmerken onze organisatie.

Locatie

We dagen jou elke dag uit

Als analist draag je zorg voor het uitvoeren van de routinematige diagnostiek binnen de laboratoria van Accureon. Tevens geef je op efficiënte wijze uitvoering aan de procesgang en verricht je voorbereidings-werkzaamheden ten behoeve van het analyseren van monsters. De hoofdstandplaats is of locatie Roosendaal en Bergen op Zoom of locatie Terneuzen, maar de werkzaamheden kunnen plaatsvinden op alle Accureon locaties. Na een inwerkperiode word je ingezet voor wisselende diensten (avond-, nacht- en weekenddiensten). Deze werkzaamheden vinden plaats op de locatie van je hoofdstandplaats.

Jouw kennis en kunde

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Je beschikt over minimaal het diploma MLO Klinische Chemie. Ervaring als analist in een Klinisch Chemisch Laboratorium heeft de voorkeur. Stressbestendigheid, flexibiliteit en samenwerkingsgerichtheid zijn belangrijke competenties voor deze functie. Daarnaast ben je communicatief sterk, heb je een servicegerichte, positieve instelling en affiniteit met moderne automatiseringstechnologie. Wij zijn op zoek naar iemand die het uitdagend vindt om naast de reguliere werkzaamheden deel te nemen aan projecten en veranderingsprocessen en iemand die passie heeft voor het vak!

Wat krijg je van ons?

Dit bieden wij jou

  • Salarisschaal 45 cao-ziekenhuizen lopende van € 2.682,- tot € 3.642,- (o.b.v. 36 uur per week)
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw (PFZW).
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%)
  • Accureon kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Functie:Bedrijfs- en organisatieanalisten
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorggroep via recruitment@zzv.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.zorgsaam.org/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Analisten klinische chemie ZorgSaam Zorggroep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures