Vacature Telefoniste/Receptioniste

Telefoniste/Receptioniste in Terneuzen

Zeeuwse Gronden

Telefoniste/receptioniste M/V, 32 uur (Standplaats Terneuzen/Middelburg)

  • 12 juni 2024

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 14 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor ons receptieteam zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een:
Telefoniste / receptioniste M/V, 32 uur
(Standplaats Terneuzen/ Middelburg)

Geen enkele dag is hetzelfde in de functie van telefoniste/receptioniste bij Zeeuwse Gronden. Op sommige dagen word je in Middelburg verwacht aan het prachtige pand op de Herengracht waarbij je zelfstandig de receptie bemant. Maar voornamelijk ben je werkzaam op het mooie hoofdkantoor in Terneuzen waarbij je, meestal samen met je collega, de receptie bemant.

Functieomschrijving:
Op ons hoofdkantoor zijn we zijn op zoek naar een flexibele receptioniste die ervoor zorgt dat we ten aller tijden bereikbaar zijn en dat de beller of bezoeker de juiste persoon te spreken krijgt.

Via de telefoon of persoonlijk in ons kantoor ben jij het eerste aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor een warm ontvangst van alle gasten en doet dit natuurlijk op een professionele en vriendelijk wijze. Je bent verzekerd van een afwisselende functie waarbij je tevens onze facilitaire afdeling ondersteunt.

De functie bestaat o.a. uit de volgende werkzaamheden: ontvangst gasten, bediening van de telefooncentrale, behandelen van in- en uitgaande post, zorgen dat de ruimtes netjes zijn en het uitvoeren van bijkomende (administratieve) taken.

Jouw profiel:
Je bent iemand die energie krijgt van afwisselende bezoekers en hen met plezier van dienst is. Een man of vrouw die begrijpt wat het betekent het visitekaartje van het bedrijf te zijn. En die van nature een servicegerichte instelling en een warme persoonlijkheid heeft. Onze toekomstige medewerker heeft enige jaren ervaring als receptioniste/telefoniste met (licht) administratieve taken en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur in een (GGZ) zorginstelling.

  • Ervaring met MS Office is een must.
  • Zelfstandig kunnen werken.
  • Representatieve uitstraling.
  • Integer en betrouwbaar.
  • Proactieve houding.

Dienstverband:
We gaan uit van een contract voor 32 uur per week; het rooster voor de bezetting van de receptie wordt in overleg met elkaar gemaakt en kan wel eens wisselen tijdens vakanties.

Je start met een tijdelijk contract, waarna mogelijkheid tot verlenging of vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris:
Inschaling is conform CAO GGZ schaal 30 en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie voor 18 juni 2024 aan . Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met - . De gesprekken voor deze vacature zullen plaatsvinden op donderdag 20 juni in de ochtend.Functie:telefonist receptionist
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zeeuwse Gronden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Telefoniste/Receptioniste Zeeuwse Gronden 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures