Vacature Veiligheidskundige

Veiligheidskundige in Terneuzen

Wil jij een sleutelrol spelen in het waarborgen van veiligheid en kwaliteit op een bruisende terminal? Ben je een expert in jouw vakgebied en sta je bekend om jouw positieve en enthousiaste instelling? Dan is de functie van Veiligheidskundige op jouw lijf geschreven! Als Veiligheidskundige zorg je ervoor dat de terminal een veilige en hoogwaardige werkomgeving is. Samen met een gepassioneerd team draag je bij aan het succes en de groei van het bedrijf.

Je gaat fulltime aan de slag tot een maximum van € 5100 bruto per maand bij een leuk bedrijf!

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Lees snel verder en solliciteer snel!

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 3400 en € 5100 o.b.v. ervaring
 • Vast contract bij goed functioneren
 • Fulltime baan
 • Leuke werksfeer met gezellige collega's
Wie ben jij

Jij bent een echte veiligheidsgoeroe. Je hebt een passie voor veiligheid en kwaliteitsprocessen, en bent goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving. Daarnaast ben je altijd alert en nauwkeurig in alles wat je doet! Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, weet je anderen te inspireren. Je staat altijd klaar om anderen te helpen en vragen te beantwoorden. Als teamspeler ben je in staat om effectief samen te werken met collega's van verschillende afdelingen.

Verder beschik je over:

 • Een diploma als middelbaar veiligheidskundige of vergelijkbare ervaring
 • Kennis van relevante wetgeving , zoals BRZO, ARBO, GMP+, etc. is een pluspunt
 • Ervaring in een operationele terminal is een pluspunt.
Wat ga je doen

Als Veiligheidskundige speel je een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid en naleving van procedures op onze terminal. Je werkt nauw samen met de operationele en technische afdelingen om ervoor te zorgen dat veiligheid altijd voorrang heeft. Je ondersteunt bij het uitgeven van werkvergunningen en voert wanneer nodig Last Minute Risk Analysis (LMRA) uit. Daarnaast houd je toezicht op de operationele uitvoering van werkzaamheden die vallen onder GMP+, BLU en FSSC 22000 wetgeving. Het actueel houden van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en het bedrijfsnoodplan (BNP) behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Verder houd je je bezig met:

 • Het registreren van incidentenrapporten
 • Het opstellen van ongevallenonderzoeken
 • Het regelmatig uitvoeren van veiligheidsrondes uit en ervoor zorgen dat alle benodigde documenten administratief worden opgevolgd, bijgehouden en vernieuwd.
 • Het ondersteunen van de HSEQ Manager en HC Manager bij het uitvoeren van het Arbobeleid en het gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's).
Waar ga je werken

Je komt te werken bij een gezellig bedrijf in omgeving Terneuzen

Sollicitatie

Jouw avontuur begint hier, dus waar wacht je nog op?!?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Veiligheidskundige
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Veiligheidskundige Tempo-Team 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures