Vacature Verzorgende IG De Stelle

Verzorgende IG De Stelle in Terneuzen

Jouw Werkdag

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Jouw collega’s Martine en Rani vertellen Jij gaat geen uitdaging uit de weg en je weet samen met jouw collega’s op een belevingsgerichte manier zorg te bieden aan onze bewoners. Op die manier weet jij de dag een mooie invulling te geven. Tafeldekken, koken, het verzorgen van maaltijden: het gebeurt allemaal. Als de bewoners willen, mogen ze meehelpen, maar niks is verplicht. Het belangrijkste is, is dat de bewoners zich thuis voelen en dat ze een fijne tijd hebben. Ook vind jij het belangrijk om bij te dragen aan stabiliteit en continuïteit binnen het team.

Verder neem je de ene dag deel aan het multidisciplinair overleg en de andere dag heb je overleg met de behandelaren van de bewoners. Kortom: geen een dag is hetzelfde. Je bent de aangewezen persoon om, naast de dagelijkse verzorging van bewoners, een gezellige sfeer te creëren en je houdt hierbij rekening met de wensen van de bewoners.

De afdeling waar het om gaat is de Klaproos en dit is een PG-afdeling. De afdeling omvat complexe verpleegtechnische handelingen waardoor jij ook hierin niet hoeft te vervelen!

“Wij zijn Martine en Rani. Beiden zijn wij verzorgende IG en werken op afdeling Klaproos.  Ondanks het tekort aan collega’s, zien wij het als een uitdaging om onze bewoners te helpen en dagelijks voor hen klaar te staan. Echter halen wij er elke dag weer voldoening uit om onze bewoners te helpen en de zorg te geven die zij verdienen. Kom jij ons team versterken zodat we de bewoners nog beter kunnen helpen en onze werkdruk ook lichter wordt?  Ons team is erg gezellig en kan jouw hulp goed gebruiken! “

Jouw kennis en kunde

Jouw kennis en kunde 

 • Een diploma Verzorgende IG. Heb je een diploma Verzorgende IG, maar is het lang geleden dat je als Verzorgende IG hebt gewerkt? Geen probleem, wij hebben praktijkopleiders die ervoor kunnen zorgen dat jij opnieuw bekwaam wordt.
 • Een diploma helpende plus? Aarzel dan ook niet om te solliciteren. Er zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien.
 • Jij bent te gast bij de bewoners. Aanpassen aan verschillende situaties, culturen en omstandigheden is voor jou vanzelfsprekend;
 • Jouw energieke houding heeft een positief effect op de bewoners en jouw collega’s.
Wat krijg je van ons?

Wat kunnen wij jou bieden? 

 • Een contract bepaalde tijd met uren in overleg, hierna wordt jouw contract omgezet in een vast dienstverband;
 • Een warm nest: er wordt op deze afdeling erg veel aandacht besteed aan werkplezier en aan jou als persoon, zo kan je niet alleen doorgroeien binnen de thuis- en ouderenzorg maar ook in het ziekenhuis;
 • Het salaris van een Verzorgende IG is minimaal €2.391,72 en maximaal € 3.177,10 bruto per maand, FWG 35';
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden, ook reiskostenvergoeding volgens CAO en natuurlijk wordt de Westerschelde- en Liefkenshoektunnel;
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling o.a. via Goodhabitz waarmee jij op elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen.


Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorggroep via recruitment@zzv.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.zorgsaam.org/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Verzorgende IG De Stelle ZorgSaam Zorggroep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures