Vacature VVE-Beheerder

VVE-Beheerder in Terneuzen

Prettig wonen met een Vereniging van Eigenaren

Stelt u zich eens voor: u gaat naar huis, maar moet daarvoor eerst over een pad vol onkruid, langs een bekladde gevel en in een lift waarvan het onderhoud achterstallig is. Natuurlijk wil niemand zo thuiskomen. Daarom is een actieve VvE belangrijk. Dan kunt u erop vertrouwen dat het onderhoud tijdig wordt uitgevoerd en dat de gezamenlijke belangen van de bewoners worden behartigd.

Goed beheerd de toekomst in

Het goed beheren van een Vereniging van Eigenaren (VvE) is belangrijk. Het stelt de VvE in staat om goed onderhoud te plannen, het voorkomt financiële problemen en beperkt de aansprakelijkheid voor de eigenaren en het bestuur. Daarnaast verhoogt goed VvE-beheer het woongenot. Bovendien heeft goed VvE-beheer een gunstige invloed op de waarde van appartementen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als VvE-beheerder verzorgen wij het financieel, administratief, secretarieel en technisch beheer van uw VvE. Dat doen wij desgewenst vanaf de oprichting tot en met het besturen en het beheren van de vereniging. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en de persoonlijke aandacht bieden wij de meerwaarde die u van een professioneel VvE-beheerder mag verwachten. Doordat wij op een transparante manier werken, heeft u altijd inzicht in de administratie van uw VvE.

Wat zijn de voordelen van een beheerder voor een VvE?

  • Eén contactadres t.b.v. het beheer voor alle eigenaren van het gehele complex
  • Uitstekende bereikbaarheid tijdens en buiten kantooruren
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van alle verzekeringen onder één dak met extra collectieve premiekortingen vanwege het volume van onze organisatie bij diverse verzekeraars. Daarnaast geniet u efficiëntievoordelen bij schadeafhandeling
  • U profiteert van de vereiste vakkennis van onze diverse specialisten
  • Jarenlange ervaring in VvE-beheer van appartementencomplexen.

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

Correspondentieadres:
Postbus 201, 4530 AE Terneuzen

Tel:
Fax:
Email:Functie:vve beheerder
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Witte-Boussen Assurantiën via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. VVE-Beheerder Witte-Boussen Assurantiën 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures