Vacature Administratief medewerker in 's Gravenpolder

Administratief medewerker in 's Gravenpolder in Terneuzen

Wil jij een werkdag vol variatie en uitdaging? Maak het verschil als Medewerker Business Support bij Indaver in 's Gravenpolder!

Indaver Separation Technologies werkt met industriële klanten en overheden in het ontwateren en scheiden van slib. Jij komt te werken op het kantoor in 's Gravenpolder. Daar heerst een goede en informele sfeer met open communicatie. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid en draagt bij aan een positieve werkomgeving waarin jij jezelf kan ontwikkelen.

Als Medewerker Business Support krijg je de kans om een breed scala aan taken op te pakken. Je ondersteunt de commerciële, operationele, financiële en algemene bedrijfsprocessen, waardoor geen dag hetzelfde is. Van operationeel administratief werk tot secretariële taken, van verkoopfacturatie tot het beheren van interne en externe project KPI dashboards: jij speelt een cruciale rol bij het waarborgen van een soepele gang van zaken.

Je grootste uitdaging? Indaver Separation Technologies is actief op de Europese markt en biedt een gevarieerd dienstenpakket op het gebied van slibontwatering en separatie. Dit betekent dat jouw werkzaamheden op het gebied van operationeel, commercieel, financieel en facturatie zeer divers zijn. Het vereist nauwkeurigheid en klantgerichtheid, evenals een sterk analytisch vermogen en affiniteit met operationele processen. Jij neemt de verantwoordelijkheid en gaat proactief aan de slag om resultaten te behalen, zelfs in een dynamische omgeving.

Wat neem jij mee?

 • Een MBO-4 werk- en denkniveau
 • Administratieve werkervaring is een pré
 • Affiniteit hebben met operationele processen
 • Beheersing in Nederlandse en Engelse taal, zowel woord als geschrift
 • Ervaring met MS-Officepakket en werken met ERP systemen

Wat bieden wij jou?

 • Een boeiende en veelzijdige baan waarin je jouw eigen verantwoordelijkheid kan nemen
 • Een competitief salaris
 • Investering in jouw verdere ontwikkelingen
 • Goede balans tussen werk en privé


Functie:Administratief medewerker
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Administratief medewerker in ’s Gravenpolder Werk en Vakmanschap 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures