Vacature Administratief medewerker Service en Planning

Administratief medewerker Service en Planning in Terneuzen

Ben je op zoek naar een baan vol variatie? Ben je daarnaast organisatorisch sterk en schrikt een hectische dag jou niet af? Dan is de baan van Administratief medewerker Service en Planning echt iets voor jou!

Lees snel verder om meer te weten te komen over de functie van Administratief medewerker Service en Planning!

Wat bieden wij jou
  • Bij goed functioneren een vast contract!
  • Afwisselende functie!
  • Fulltime functie
  • Je gaat werken in Terneuzen!
Wie ben jij

Als Administratief medewerker Service en Planning ben jij de spil in het web. Organiseren en plannen zitten in jouw DNA, en je flitst als een wervelwind door de dagelijkse hectiek. Altijd met een vriendelijke lach op je gezicht, want jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Bovendien ben je niet bang om zelfstandig te werken en staat te popelen om oplossingen te vinden. Jouw heldere manier van communiceren maakt jou een waardevolle contactpersoon voor collega's en andere partijen.

Wat ga je doen

Als Administratief Medewerker Service en Planning ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van servicemeldingen en montageverzoeken voor drie vestigingen. Na een interessante inwerkperiode, waarin je het assortiment van binnen en van buiten leert kennen, ga je met veel enthousiasme te werk. Je handelt aanvragen vlot af, plant monteurs in voor de meest bijzondere keukeninstallaties en zorgt dat alles goed verloopt.

In deze rol draait het om samenwerken! Je bent de connectie tussen de verkoopteams, financiële helden en de monteurs. Ook de communicatie met klanten, leveranciers en vervoerders gaat jou moeiteloos af. Elke dag is anders, wat jouw baan enorm afwisselend en uitdagend maakt!

Waar ga je werken

Je komt te werken bij een bedrijf in Terneuzen.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Heb je toch nog wat vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons. Wij beantwoorden graag jouw vragen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Administratief medewerker Service en Planning, Planner
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Administratief medewerker Service en Planning Tempo-Team 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures