Vacature Bedrijfsleider in Rotterdam

Bedrijfsleider in Rotterdam in Terneuzen

Jij staat stevig in je schoenen én hebt ervaring als leidinggevende! Dan is dit een mooie kans als Bedrijfsleider bij dit bedrijf in Rotterdam!

Je gaat aan de slag in een internationaal afvalverwerkingsbedrijf, waar je terecht komt in een leuk en gemotiveerd team met een goede sfeer en open communicatie. Daarnaast staan persoonlijke ontwikkeling, een goede werk/privé balans én veiligheid bij dit bedrijf heel hoog in het vaandel. Dit bedrijf is in heel Nederland actief, voor deze functie zoeken wij een Bedrijfsleider in Rotterdam.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Dagelijks komen er ladingen GFT binnen die dagelijks worden verwerkt tot compost en biomassa. Als verantwoordelijke voor de locatie heeft veilig werken conform de milieu- en hygiëneregels bij jou prioriteit. Je bent daarvoor steeds in gesprek met de milieukundige en het Havenbedrijf. Daarnaast zorg je dat de operationele planning wordt uitgevoerd voor de korte en lange termijn.

Je geeft leiding aan een team van machinisten en onderhoudstechnici. Daarbij stuur je op KPI's die je onderdeel maakt van de dagelijkse organisatie. Ook bewaak je de budgetten en zorg je voor een nauwkeurige administratie. Je maakt een plan voor het zetten van verdere stappen in verduurzaming, het verminderen van afval en het tegenhouden van luchtvervuiling door een natuurlijke biofilter. Aanpassingen met betrekking tot het proces of de locatie doe je in overleg met een Proces Engineer en de Manager Operations. Dit kan tijdens de wekelijkse overleggen en tijdens het maandelijks over met je collega's Bedrijfsleiders.

Wie ben jij of wat neem jij mee in deze functie?

  • Je hebt leidinggevende ervaring; bij voorkeur in een productieomgeving.
  • Je bent klantgericht.
  • Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal, kennis van het Engels is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed
  • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, wij investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé.

Interesse of meer weten? Neem contact op met Ivar i.ten.hagen@werkenvakmanschap.nl | 0115-649521 | 06-13091692Functie:Bedrijfsleider
Startdatum:6-5-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Bedrijfsleider in Rotterdam Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures