Vacature Bouwmarkt - Bijbaan

Bouwmarkt - Bijbaan in Terneuzen

GAMMA

Solliciteren voor "Bijbaan verkoopmedewerker"

Bijbaan verkoopmedewerker

 • Terneuzen
 • Bouwmarkt - Bijbaan
 • Zeeland
 • 3 - 12 uur
 • Gamma
 • ROVA B.V.

Klus bij in de grootste bouwmarkt van Nederland! Als bijbaan verkoopmedewerker bij GAMMA werk je in een supergezellig team en op tijden die jou uitkomen, zoals in de avonden en weekenden. Je leert over producten en over klussen. En dat is altijd handig. Tel daar vakantiegeld, veel afwisseling en genoeg leermogelijkheden bij op en je hebt de perfecte bijbaan gevonden!

Het ene moment spring je als bijbaan verkoopmedewerker bij achter de kassa, daarna help je een klant die net dat ene lampje zoekt. En weer even later sta je de vakken te vullen. Samen kijken we waar je jouw talent het best kan inzetten. Maar je belangrijkste taak is en blijft: het helpen van onze klanten. En dat gaat verder dan alleen de juiste producten adviseren. Jij informeert, en geeft klanten het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om de klus te klaren. Dat betekent niet dat je alle kennis al in huis moet hebben. Bij ons krijg je namelijk alle kansen om te leren via onze eigen Retail Academy. In onze winkel ben jij bezig met het:

 • begroeten en helpen van klanten.
 • doorverwijzen naar de juiste gangpaden.
 • doorspelen van technische vragen aan je specialistische collega's.
 • bijvullen en spiegelen van de schappen.
 • schoonmaken van de winkel en werkplekken.
 • helpen bij de zagerij en het mengen van de verf.
 • bedienen van de klant aan de kassa

Over Gamma

Wie denkt aan GAMMA, denkt aan klussen. En dat is niet voor niks. GAMMA is de grootste doe-het-zelfwinkel van Nederland en België. Ruim 50 jaar nadat deze zelfbedieningswinkel voor de 'gewone' klusser opende, is GAMMA met meer dan 200 winkels de absolute koploper. Wij zetten in op een top klantbeleving met de focus op verf, duurzaamheid en tuin. En daar zijn we trots op. Ons doel? Zorgen dat heel Nederland zin krijgt om aan te pakken. En dat doen we echt samen!

Onze GAMMA-teams staan bekend om de gezellige no-nonsense sfeer. Zeggen waar het op staat, daar zijn we van. Met de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Je teamgenoten leer je snel kennen tijdens een van de uitjes die per filiaal georganiseerd worden. Een lasergametoernooi met collega's in de bouwmarkt zelf, leuke uitjes met elkaar of liever gewoon lekker werken met je vrienden? Kom maar op!

Wat vragen wij

Jij bent super enthousiast om te gaan werken in de mooiste bouwmarkt van Nederland. Je vindt het dan ook leuk om te leren over al het moois wat GAMMA te bieden heeft (ook handig als je aan de slag wil in je eigen huis!)) Je staat altijd klaar voor de klanten. Weet je iets niet? Geen probleem. Dan verwijs je de klant door naar één van onze specialistische collega's. Samen zorgen jullie ervoor dat de klant met alle nodige kennis en producten de deur uitloopt. Naast de klanten sta je ook altijd klaar voor je collega's. Bijspringen achter de kassa of servicebalie doe je met alle liefde. De GAMMA is ook open in de weekenden soms in de avonden. Daarom is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, natuurlijk wel in samenspraak!

Wat krijg jij

Voor je tijd en inzet mag je natuurlijk iets terugverwachten. Als bijbaan verkoopmedewerker kun je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden.

 • Flexibel werken voor 3-12 uur per week in overleg met de bouwmarktmanager bij het inroosteren.

 • Een superleuke en no nonsens werkomgeving met fijne collega's.

 • Bruto all-in uurloon tussen € 7,90 - € 15,79 (incl. vakantiegeld), afhankelijk van je leeftijd en ervaring en volgens de cao Doe-het-zelf-branche.

 • Bij GAMMA verdien je ook als 16 of 17-jarige een volwassen loon.

 • Netto € 50 of € 100 per nieuwe collega die via jou bij ons start.

 • 20% personeelskorting op aankopen in de GAMMA.

Sla de spijker op de kop en solliciteer.

Hebben we je al enthousiast gemaakt? Mooi. Solliciteer zo snel mogelijk via onderstaande button! Eerst wat meer informatie? Dan ben je meer dan welkom om vragen te stellen via of loop even binnen in de bouwmarkt.

Tot snel!

GAMMA TerneuzenFunctie:bijbaan bouwmarkt
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:3 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gamma via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Bouwmarkt – Bijbaan Gamma 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures