Vacature Kok

Kok in Baarland

MEDEWERKER BEDIENING / GASTHEER-GASTVROUW

Als gastheer/-vrouw houd je je bezig met alle facetten horend bij het gastheerschap. Samen met je collega's draag je bij aan een totaalbeleving van ontvangst tot afscheid en alles daartussen, met de nodige flair en enthousiasme. Heb je een representatief en verzorgd voorkomen, ben je gastgericht en kun je nauwkeurig en netjes werken, dan is deze functie wellicht iets voor jou. De werkdagen concentreren zich voornamelijk op vrijdagavond, zaterdagavond en zondag, met eens per maand een vrij weekend.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je ons veelzijdige en enthousiaste team komen versterken?
Dan kun je je schriftelijke reactie met pasfoto richten aan dhr. J. Capelle via

LEERLING ZELFSTANDIG WERKEND KOK BBL

Voor het schooljaar 2024/2025 hebben we een plaats beschikbaar voor een leerling zelfstandig werkend kok BBL. Ben je leergierig, wil je de fijne kneepjes van het vak leren en wil je werken in een gemotiveerd team, met zeer gunstige arbeidsvoorwaarden? Stuur dan een bericht en kom op gesprek!

ZELFST.

Een gedreven en creatief talent, die de juiste balans zoekt tussen werk en vrije tijd. Dat is de collega die we zoeken om ons keukenteam te versterken. Samen met de chef ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gerechten en organisatie van alle bijhorende taken. Als jij diegene bent die intens gelukkig wordt van een avond gasten te verwennen met je eigen creaties, graag in een gezellig team werkt maar ook zelfstandig kan zijn, dan ben jij die collega die we zoeken.

Stuur een bericht naar via en word onze collega!

Tel:

Functie:kok
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De kleine toren van Baarland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Kok De kleine toren van Baarland 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures