Vacature Commercieel logistiek medewerker

Commercieel logistiek medewerker in Terneuzen

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende fulltime functie waarin jij het verschil kunt maken? Ben je communicatief vaardig en ben je klantvriendelijk? Ben je daarnaast ook nog een echte aanpakker? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als baliemedewerker bij ons bedrijf ben jij de spil van onze organisatie. Hier krijg je de kans om je communicatieve vaardigheden te combineren met magazijn- en balie werkzaamheden en echt impact te maken.

Deze functie is toch helemaal geweldig voor jou?!? Lees snel verder en kom meer te weten over deze veelomvattende baan van baliemedewerker.

Wat bieden wij jou
 • tussen € 2400 - € 2700 bruto per maand
 • Baan voor de langere termijn!!
 • Hele afwisselende functie!!
 • Full-time functie!
 • Terneuzen
Wie ben jij

Je bent communicatief vaardig en een echte aanpakker. Je bent klantvriendelijk en staat altijd klaar om klanten te helpen aan de balie. Daarnaast ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken bij het inruimen van onze shop. Je hebt oog voor detail en kunt nauwkeurig bestellingen invoeren in de computer.

Het bezitten van een heftruckcertificaat is een pre. Als je bereid bent deze te behalen, moedigen wij dat zeker aan. Dit certificaat komt goed van pas wanneer je klanten helpt met het laden van spullen op aanhangers. Soms komt het voor dat je met zware zakken moet slepen. Daarom is het belangrijk dat je ook fysiek je mannetje staat. Ook zullen er magazijnwerkzaamheden bij zitten!

Kortom, jij bent de duizendpoot die wij zoeken - communicatief vaardig ingesteld, behulpzaam, en klaar om te schitteren in een belangrijke rol binnen het bedrijf.

Wat ga je doen

Als baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken:

 • Klanten helpen aan de balie: Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en staat hen vriendelijk te woord. Je begrijpt hun wensen en biedt oplossingen die aansluiten bij hun behoeften.
 • Shop inruimen: Je zorgt ervoor dat de shop altijd netjes en goed gevuld is. Dit draagt bij aan een prettige winkelervaring voor de klanten.
 • Bestellingen invoeren in de computer: Je houdt het overzicht en zorgt ervoor dat bestellingen nauwkeurig worden verwerkt. Hierdoor ontvangen de klanten op tijd hun producten.
 • Spullen op aanhangers helpen laden: Met jouw heftruckvaardigheden ben je in staat om klanten te assisteren bij het laden van zware spullen op aanhangers. Hierdoor gaan zij met een tevreden gevoel de deur uit.
 • Helpen in het magazijn: Ook in het magazijn ben jij een helpende hand en spring je bij waar nodig.
Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een leuk bedrijf in Terneuzen. Je maakt deel uit van een enthousiast team en hebt een belangrijke rol binnen het bedrijf.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Reserveer alvast een plaats voor een kennismakingsgesprek door te klikken op de link hieronder!
https://calendar.app.google/UN5Vj2x6cgz8uHvh7

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Commercieel Logistiek medewerker, Magazijnmedewerker
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Commercieel logistiek medewerker Tempo-Team 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures