Vacature Verkoper buitendienst

Verkoper buitendienst in Terneuzen

Ben jij die energieke en commerciële topper die niet kan wachten om in de buitendienst te schitteren? Heb je daarnaast een passie voor de bouwbranche? Dan is deze functie van Verkoper buitendienst iets voor jou!

Wil jij graag jouw commerciële talenten inzetten om bij te dragen aan het succes van een bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Lees snel verder voor meer informatie over deze te gekke functie van Verkoper buitendienst!

Wat bieden wij jou
  • Marktconform salaris
  • Fulltime functie voor de lange termijn
  • Elke dag is anders!
  • In omgeving Terneuzen
Wie ben jij

Jij bent een gedreven verkoper met een ondernemende geest. Pionieren zit in je bloed, en je ziet commerciële kansen waar anderen ze misschien over het hoofd zien. Met jouw uitstekende commerciële vaardigheden leg je gemakkelijk nieuwe contacten en bouw je duurzame relaties op met klanten. Je bent bekend in de regio Zeeuws-Vlaanderen en begrijpt de behoeften van professionele klanten in de bouwsector. Ook adviseer je klanten bij het maken van de juiste keuzes.

Wat ga je doen

Als Verkoper Buitendienst ben je een belangrijke schakel in de organisatie. Vanuit de vestiging in Terneuzen bezoek je regelmatig bestaande klanten en ga je actief op zoek naar nieuwe prospects. Je werkt nauw samen met de verkopers in de binnendienst van de vestiging in Terneuzen. Ook houdt je contact met collega's van andere vestigingen. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het afzetgebied.

Je bouwt aan sterke relaties met onze klanten en zorgt ervoor dat ze tevreden zijn én blijven. Je voorziet hen van advies op maat en biedt oplossingen die aansluiten bij hun behoeften. Door jouw persoonlijke benadering voelen klanten zich gewaardeerd en begrepen. Je draagt actief bij aan het vergroten van ons klantenbestand. Ook werk je intensief samen met jouw collega's om de beste resultaten te behalen.

Waar ga je werken

Je komt te werken in omgeving Terneuzen.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Verkoper Buitendienst, Accountmanager
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115 - 689 860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Verkoper buitendienst Tempo-Team 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures