Vacature Coördinator Energie

Coördinator Energie in Terneuzen

Job: Coördinator Energie

Heb je een brede blik op energie en aanverwante thema's en wil je jouw impact binnen ons havengebied daarop kunnen vergroten? Ben jij op jouw best in een coördinerende rol? Dan ben jij misschien wel de #grensverlegger die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een Coördinator Energie om ons topteam van #grensverleggers te versterken!

Vanuit jouw rol draag je actief bij aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen en de strategische programma s inzake energie en klimaat. Je staat in voor de inhoudelijke regie en visie in een sterk innovatieve en veranderende context. Als coördinator energie stuur je de collega s werkzaam binnen dit vakgebied aan. Je treedt op als business partner; dit zowel binnen North Sea Port als naar diverse externe partijen. Met de collega s van het team Energie maak je deel uit van de afdeling Port Development en Innovation.

 • Vanuit jouw brede blik op energie en aanverwante thema s ontwikkel je mee de visie voor ons gebied. Je ontwikkelt en evalueert het beleid, je volgt relevante ontwikkelingen en trends op en beoordeelt deze naar nut en noodzaak in functie van de doelstellingen en ambities van North Sea Port.
 • Je stemt frequent af met andere afdelingen en behoudt het overzicht over wat er binnen North Sea Port en de directe omgeving omtrent jouw thema s speelt. Je onderhoudt hiervoor ook nauwe contacten met Smart Delta Resources en andere relevante partijen. Je doet dit in nauwe samenwerking met de afdelingsmanager.
 • Als connector behartig je de belangen van North Sea Port op diverse externe fora en overlegorganen.
 • Je initieert, faciliteert en begeleidt nieuwe projecten/programma s, studies en onderzoeksvragen en adviseert ook mee inhoudelijk. Als opdrachtgever bepaal je de doelstellingen en volg je de voortgang op. Je behoudt het overzicht over de diverse projecten en programmas binnen de organisatie en neemt ook zelf de rol van projectleider op.
 • Als coördinator ben je het dagelijks aanspreekpunt voor de operationele werking van het team. Dit behelst onder meer praktische HR-taken, budgetopmaak,-opvolging en rapportage. Je coacht de collega s in het team bij hun dagelijkse opdrachten. Je organiseert interne overleggen en stimuleert de samenwerking binnen het team, de afdeling en met andere afdelingen.

Waarom jij bij ons wilt werken

North Sea Port is een Europese tophaven die altijd in beweging is. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied - en we doen dat met de blik vooruit.

Om onze ambities te realiseren hebben we een topteam van #grensverleggers aan boord. Maar waarom kiezen zij elke dag opnieuw voor North Sea Port?

 • We bieden een unieke werkomgeving in een interessante en grensoverschrijdende context waarbij we je beloven dat je impact kunt creëren: zowel binnen de organisatie, op economisch-maatschappelijk vlak én op jouw loopbaan. Want kansen grijpen en kansen creëren, dat doen #grensverleggers.
 • We werken met toffe collega's, staan in voor een dynamische werkomgeving én bieden tegelijkertijd een warme en open sfeer met respect voor elkaar.
 • We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat passend is bij je opleiding en ervaring, maar bieden ook interessante secundaire voorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling.
 • Je neemt actief deel aan verschillende interne overleggen en hebt in kader van contractmanagement externe overleggen met leveranciers en partners.

Wil je alle redenen ontdekken om voor North Sea Port te werken?

Jij bent de #grensverlegger die wij zoeken

 • Je hebt ruime relevante inhoudelijke werkervaring, zowel op vlak van energie en aanverwante thema s als op vlak van coördineren, aansturen en coachen van medewerkers;
 • Kennis van het havengebeuren en de relevante stakeholders is een meerwaarde;
 • Je hebt interesse in de ruimere context waarbinnen je jouw opdrachten realiseert en slaagt erin om ook overkoepelend op strategisch niveau mee te denken;
 • Je schakelt vlot tussen opdrachten en contexten en doet dit op een impactvolle en overtuigende wijze;
 • Je bent ondernemend en denkt vernieuwend;
 • Je hebt ervaring met projectmatig en programmatorisch werken in een multidisciplinaire context en met de principes van stakeholdermanagement;
 • Je bent een verbindende persoonlijkheid die op samenwerken is gericht. Je bent communicatief sterk, contactvaardig en weet anderen te motiveren en te overtuigen;
 • Je werkt resultaat- en oplossingsgericht en weet daarbij verschillende belangen te integreren;
 • Je beschikt over een master werk- en denkniveau.

Ons aanbod

 • Een marktconform en aantrekkelijk salarispakket, passend bij je opleiding en ervaring;
 • Het betreft een fulltime functie;
 • Je werkt vanuit Gent of Terneuzen en bent bereid om ook te werken op de andere mooie locaties van North Sea Port.

Klaar om samen grenzen te verleggen? Kom dan bij ons aan boord!

Klaar om samen grenzen te verleggen?

Functie:energie coördinator
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met North Sea Port via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Coördinator Energie North Sea Port 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures