Vacature Dermatoloog

Dermatoloog in Hulst

Expertise Medische staf

De vakgroep dermatologie van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen zoekt een allround:


(0,875fte)

De organisatie
ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn we in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. De inwoners van Zeeuws-Vlaanderen kunnen voor ziekenhuiszorg op drie locaties terecht (Terneuzen, Hulst en Oostburg) voor goed toegankelijke medische zorg. ZorgSaam Ziekenhuis heeft 234 bedden, de zorg wordt geleverd door ongeveer 1.100 medewerkers en 115 specialisten.

De ziekenhuislocaties beschikken over moderne faciliteiten, waaronder een 3Tesla MRI, twee multislice CT's, een dialyse-afdeling en een cardiologisch interventiecentrum.

Samenwerkingen
Voor specialistische complexe ziekenhuiszorg die niet in Zeeuws-Vlaanderen te organiseren is, zijn er samenwerkingsverbanden met uitstekende topklinische ziekenhuizen net over de grens of elders in het land. Met name het partnership met het Universitair Ziekenhuis in Gent (België) voor de complexe ingrepen. Ook met ziekenhuizen in Nederland en België als het UZ Antwerpen, Sint Jan in Brugge, Maria Middelares in Gent, Erasmus in Rotterdam en Adrz in Goes/Vlissingen wordt samengewerkt.

De omgeving
Zeeuws-Vlaanderen is een prachtig gebied gelegen tussen de Westerschelde en België met veel ruimte, recreatiemogelijkheden en natuurschoon. Mooie steden als Gent, Brugge en Antwerpen liggen in de buurt. En het is een zeer prettige regio om te wonen en te werken.

De vakgroep
De vakgroep dermatologie van het ZorgSaam ziekenhuis (Zeeuws-Vlaanderen) zoekt een allround voor invulling van een vacature 0.875 FTE. De leden van de vakgroep zijn vrijgevestigd.
De vacature wordt nu ten dele door waarnemers ingevuld. Kandidaten starten als waarnemer, zodat zij na wederzijds welbevinden in een later stadium zich officieel kunnen aansluiten. Loondienstmodel is bespreekbaar als dat de voorkeur draagt.

Het ZorgSaam ziekenhuis bevindt zich op hoofdlocatie in Terneuzen, en heeft nevenlocaties in Hulst en Oostburg. De vakgroep bestaat in totaal uit 2FTE dermatologen. Wij beoefenen de dermatologie in de volledige breedte en beschikken over een breed arsenaal aan diagnostische en therapeutische technieken. Een kandidaat met interesse voor dermatochirurgie en flebologie is een meerwaarde maar geen vereiste. In het ziekenhuis zijn nagenoeg alle belangrijke medisch specialistische disciplines vertegenwoordigd. Er is historisch een nauwe samenwerking met de eerste lijn en tussen medisch specialisten onderling.

We beschikken bovendien over een cosmetisch Huidcentrum (sclerocompressie, injectables, lasers) voor collega's die hier interesse in hebben. Er is ondersteuning door een secretariaat, doktersassistentes en 2 dermatologieverpleegkundigen, alsook een erkend huidtherapeut. Er is een Physician Assistent in opleiding. Ook net afgestudeerde of afstuderende collega's zijn welkom.

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met , en vakgroepvoorzitter) via mail naar

Solliciteren
Uw sollicitatie, inclusief CV, kunt u richten aan of via onderstaande link.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige collega's

Heb je interesse in een baan bij ZorgSaam, maar is er op dit moment geen passende functie beschikbaar?

Vragen over werken bij ZorgSaam?

Neem contact op met ons team recruitment.Functie:dermatoloog
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Dermatoloog ZorgSaam 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures