Vacature Pedagogisch Behandelaar

Pedagogisch Behandelaar in Terneuzen

Pedagogisch behandelaar

Locatie

Terneuzen

15 tot 20 uur, parttime

Wil jij een bijdrage leveren aan de communicatieve ontwikkeling van jonge kinderen?

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Als pedagogisch behandelaar bij Kentalis in Terneuzen heb je volop ontwikkelmogelijkheden om je te specialiseren in de groepsbehandeling van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). De kinderen (2 tot 5 jaar) hebben grote moeite met het begrijpen en/of spreken van taal. Met jouw collega's maak je het mogelijk dat het kind beter gaat praten, samen leert spelen en emoties leert uiten. Met creativiteit speel je in op de mogelijkheden en interesses van ieder kind om zo te werken aan de ontwikkeling. Met een logopedist en andere specialisten sta je als één team om het kind heen waarbij je elkaar uitdaagt de behandeling vanuit vernieuwende invalshoeken te benaderen. Kennis van TOS is niet vereist: Als jij de nieuwsgierigheid hebt om de kinderen te willen begrijpen, zijn er bij Kentalis volop kansen je te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Je behandelt, begeleidt en ondersteunt de kinderen in hun communicatieve ontwikkeling en zelfredzaamheid, zodat kinderen zich beter kunnen uitdrukken en zich begrepen voelen. Hierbij zet je verschillende communicatiemiddelen in, zoals Nederlands ondersteund met Gebaren, pictogrammen of foto's. Jouw kerntaken zijn:

 • Je werkt samen met een pedagogisch behandelaar op de groep. Ervaringsgericht en spelenderwijs werken jullie aan de behandeldoelen;
 • Je hebt dagelijks contact met de ouders en het behandelteam, waarmee je de voortgang in de behandeldoelen en jouw bevindingen deelt en evalueert.

Met wie werk je?
Je werkt op locatie intensief samen met de en het multidisciplinair team bestaande uit een logopedist, pedagogisch behandelaar en een behandelcoördinator. De locatie in Terneuzen bestaat uit 1 behandelgroep. Dit zorgt er voor dat het team goed op elkaar is afgestemd en nauw samenwerkt. De locatie maakt gebruik van een lokaal van de kinderopvang. Er is binnen en buiten veel ruimte om met de kinderen te spelen en de behandeling vorm te geven. Je bouwt in je loopbaan bij Kentalis een intern netwerk op van collega-pedagogisch behandelaren en andere specialisten met wie je kennis en ervaring uitwisselt. Wil je meer weten over de organisatie Kentalis of over hoe het is om te werken bij Kentalis? Lees dan meer op onze website .

Wij bieden je:
Een goede start van je loopbaan bij Kentalis vinden wij belangrijk. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Daarnaast is er aandacht voor je ontwikkeling en volg je interne cursussen bijvoorbeeld op het gebied van communicatie om meer uit jezelf en je functie te halen. Ook bieden we:

 • Een bruto maandsalaris van €2.821,- tot €3.938,- (FWG 45) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
 • In 2024 stijgt je salaris per 1 december met 2%;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tot 1 maart 2025 i.v.m. vervangingswerkzaamheden;
 • Een dienstverband van 14 uur per week, mogelijk met uitbreiding tot 20 uur per week. Je vaste werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 8:30 tot 13:30 uur;
 • Mogelijk komen er meer uren beschikbaar op onze locatie Goes, waarmee de vacature te combineren is.
 • In de praktijk werk je iets meer zodat je tijdens de meeste schoolvakanties vrij kunt zijn;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato), pensioenopbouw bij PFZW;
 • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer voor woon- werkverkeer;
 • Eindejaarsuitkering in december van 8,33%;
 • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies je voor een sportabonnement, een fiets of uitruilen van je reiskosten?

Wie ben je?
Je bent nieuwsgierig en neemt de tijd om de kinderen te begrijpen. Belangrijk is ook dat je jezelf goed kent en op jezelf kunt reflecteren. Daarnaast breng je mee:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op sociaal-pedagogisch gebied, zoals Social Work of Pedagogiek;
 • Je kunt rust en structuur bieden zodat je het kind uitnodigt te communiceren;
 • Je bent bekend met Nederlands ondersteund met Gebaren (NmG), en/of de inzet van pictogrammen, of je hebt de ambitie je hierin te ontwikkelen.

Interesse? Kom in contact en ervaar hoe waardevol werk kan zijn!
Ben je enthousiast geworden om als pedagogisch behandelaar in Terneuzen aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 5-7-2024. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Heb je vragen over deze functie? , , maakt graag tijd voor jou en jouw vragen. Bel of whatsapp via . Gesprekken vinden doorlopend plaats.Functie:pedagogisch behandelaar
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2821 – 3938
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kentalis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Pedagogisch Behandelaar Kentalis 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures