Vacature Directievoerder

Directievoerder in Driewegen

Over de functie

Wat ga je doen als Directievoerder?

In de rol van Directievoerder beheer en leid je projecten tot een goed eind. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van projectdoelen en het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. Samen met diverse projectteams en onderaannemers coördineer je de uitvoering van projecten. Je houdt toezicht op de budgetten en zorgt voor een strakke projectplanning. Door je uitstekende communicatie en leiderschap breng je alle betrokkenen effectief samen om projecten succesvol af te ronden. Concreet houd jij je bezig met:

 • Het communiceren met burgers over de voortgang zodat ze weten wat er gebeurt in hun (leef)omgeving;
 • Het bewaken van de voortgang en planning zodat je altijd grip hebt op de werkzaamheden die de aannemers uitvoeren;
 • Het doen van bestek administratie, signaleren van afwijkingen en het beoordelen van termijnen en eindafrekeningen;
 • Het voorbereiden van (deel)opdrachten en het beoordelen van het opleveren van deelopdrachten;
 • Je bent het aanspreekpunt en de contactpersoon voor opdrachtnemers;
 • Het analyseren, beoordelen, oplossen en afhandelen van meldingen en klachten van burgers;
 • Het controleren of opdrachtnemers het werk conform geldende wet- en regelgeving uitvoeren.

Functie eisen

De directievoerder die wij zoeken heeft al een bak aan ervaring. Je weet je weg als geen ander binnen gemeenteland en het spanningsveld tussen de ambtenarij en aannemerij. Je bent niet vies van een uitdaging en voelt je snel op je gemak in een nieuwe omgeving. In ieder geval heb je:

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau aangevuld met een technische mbo of hbo opleiding (bijvoorbeeld civiele techniek);
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie met UAV contracten;
 • Je bent goed bekend met contractbeheersing RAW-systematiek en het uitvoeren van bijbehorende IBIS bestekadministratie;

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Directievoerder die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:directievoerder
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3519 – 5041
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Directievoerder Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures