Vacature HR Business Partner

HR Business Partner in Terneuzen

HR business partner - Terneuzen

Ben jij klaar voor een boeiende uitdaging waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Zet jij graag je tanden in complexe HR-vraagstukken en ben je gedreven om het verschil te maken binnen een dynamische omgeving? Dan is dit jouw kans om jouw talenten als HR-business partner in te zetten en te laten floreren!

Dit ga je doen

Als HR-business partner ben jij dé spil in het web van onze organisatie. Je adviseert niet alleen onze directies en leidinggevenden over cruciale HR-zaken, maar ondersteunt hen ook bij het optimaal managen van hun teams. Van werving en selectie tot aan arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling, jij bent er om hen te begeleiden en te inspireren. En het beste van alles? Je krijgt de kans om regelmatig op pad te gaan en onze diverse bedrijven te bezoeken, waarbij je directe impact kunt maken.

Dit vragen wij van jou

Jij bent een self-starter die kansen spot en proactief actie onderneemt. Met jouw empathie, tact en integriteit creëer je moeiteloos vertrouwen en draagvlak binnen de organisatie. Je hebt een scherp oog voor de laatste ontwikkelingen binnen HR en beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Klaar om jouw expertise naar een hoger niveau te tillen?

Daarnaast breng je het volgende met je mee:

  • Een hbo-diploma in een relevante richting, zoals Personeel & Arbeid, HRM, Psychologie of Bedrijfskunde;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare HR-functie, inclusief adviesgesprekken op alle niveaus;
  • Een diepgaande kennis van actuele arbeidswet- en regelgeving.

Aanbod

Bij ons werk je niet alleen voor een toonaangevend concern met talloze mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, maar ook in een hecht en enthousiast team van collega's. Je krijgt de vrijheid om jouw functie deels vorm te geven en je dag in te delen zoals jij dat wilt. En dat alles natuurlijk met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klaar om jouw loopbaan te laten bloeien?

Grijp deze kans en bouw samen met ons aan een veelbelovende toekomst! Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.

Wij geven je graag meer informatie.Functie:hr business partner
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MvH Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. HR Business Partner MvH Group 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures