Vacature Omgevingsmanager

Omgevingsmanager in Terneuzen

Wil jij draagvlak creëren in een dynamische havencontext? Hebben omgevings-, stakeholder- en projectmanagement geen geheimen voor jou? Weet jij verbinding te leggen tussen een grote verscheidenheid aan stakeholders? Dan is deze job echt iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een Omgevingsmanager om ons topteam van #grensverleggers te versterken!

 • Als Omgevingsmanager creëer jij draagvlak bij en zorg jij voor de verbindingen tussen onze klanten, omgeving, share -en stakeholders. Je houdt rekening met de verschillende interne en externe belangen en verhoudingen, biedt inzichten in complexe omgevingsaspecten en draagt proactief bij aan het voorkomen en/of oplossen van (mogelijke) issues. 
 • Je bent van het begin tot het einde direct betrokken bij tal van projecten, voornamelijk op het gebied van energietransitie, duurzaamheid, milieu, infrastructuur en mobiliteit. Om de realisatie van deze projecten mogelijk te maken bouw je een samenwerking uit met verschillende interne en externe partijen (zoals overheden, bedrijven, nutsmaatschappijen,…) waarbij je rekening houdt met raakvlakken tussen de projecten en de belangen van zowel het project als de omgeving.
 • Je speelt ook een centrale rol in het stakeholdermanagement rondom de ruimtelijke ordeningsstrategie van North Sea Port en de daarmee samenhangende beleidsontwikkelingen bij de overheden. 
 • Daarnaast zorg je voor een optimale communicatie met de omgeving op alle niveaus en verbind je hen met de nodige interne partijen bij North Sea Port. Je weet wat er speelt in de omgeving en signaleert proactief mogelijke knelpunten. In samenwerking met de Adviseurs Public Affairs creëer je draagvlak bij de omgeving zodat North Sea Port haar ambities voor de verdere ontwikkeling van het havengebied kan waarmaken.

Waarom jij bij ons wilt werken

North Sea Port is een Europese tophaven die altijd in beweging is. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied – en we doen dat met de blik vooruit.

Om onze ambities te realiseren hebben we een topteam van #grensverleggers aan boord. Maar waarom kiezen zij elke dag opnieuw voor North Sea Port?

 • We bieden een unieke werkomgeving in een interessante en grensoverschrijdende context waarbij we je beloven dat je impact kunt creëren: zowel binnen de organisatie, op economisch-maatschappelijk vlak én op jouw loopbaan. Want kansen grijpen en kansen creëren, dat doen #grensverleggers.
 • We werken met toffe collega's, staan in voor een dynamische werkomgeving én bieden tegelijkertijd een warme en open sfeer met respect voor elkaar. 
 • We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat passend is bij je opleiding en ervaring, maar bieden ook interessante secundaire voorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling. 
 • Je neemt actief deel aan verschillende interne overleggen en hebt in kader van contractmanagement externe overleggen met leveranciers en partners.

Jij bent de #grensverlegger die wij zoeken

 • Je hebt bachelor of master werk- en denkniveau, een relevante afgeronde opleiding en minimaal 5 jaar relevante ervaring;
 • Je bent organisatorisch sterk en hebt ruime ervaring met omgevings-, stakeholder- en projectmanagement en bijbehorende systemen en affiniteit met dossiers op het gebied van energietransitie, duurzaamheid, infrastructuur, milieu, ruimtelijke ordening en mobiliteit;
 • Je hebt kennis van vergunningentrajecten en de ambtelijke lijnen die hierbij horen, op lokaal, provinciaal en nationaal/rijksniveau. Gezien de projecten zich momenteel voor een groot deel in Nederland afspelen is kennis van de Nederlandse vergunningentrajecten vereist; 
 • Je bent communicatief sterk, ondernemend en een natuurlijke bemiddelaar die bestand is tegen wat ‘tegenwind’.


Functie:Omgevingsmanager
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met North Sea Port via bart@headcount.be of 3234512398. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Omgevingsmanager North Sea Port 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures