Vacature Landbouw Medewerker

Landbouw Medewerker in Terneuzen

Functieomschrijving

Houd je van werken in de buitenlucht en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan is deze functie als landbouw medewerker perfect voor jou! Je kunt een werkweek van 38 uur verwachten met een mooi salaris tussen € 14 en € 15 per uur!

Meer weten over deze toffe functie? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een salaris tussen de € 14 en € 15 per uur!
  • Kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling!
  • Een fijne informele werksfeer!
  • Een werkweek van 38 uur!
  • Werken in omgeving Terneuzen!
  • Je salaris wekelijks uitbetaald!
Wie ben jij

Je bent een natuurliefhebber met affiniteit voor land- of tuinbouw. Een agrarische opleiding is een plus, maar geen vereiste! Je hebt wat ervaring met het besturen van (kleine) landbouwmachines en bent praktisch ingesteld. Fysiek werk is helemaal jouw ding, en je werkt graag nauwkeurig en geconcentreerd! Je bent flexibel en vindt het geen probleem om tijdens drukke periodes over te werken en te reizen. Een rijbewijs BE heb je al of ben je bereid snel te halen!

Wat ga je doen

Tijdens het seizoen, van maart tot september, werk je vooral buiten op de proefvelden. Je verzamelt relevante informatie voor de selectie van plantmateriaal, legt proefvelden aan en onderhoudt ze. Daarnaast doe je waarnemingen en neem je monsters. Tijdens de bloei maak je kruisingen en selecties, oogst je de gewassen, verwerk je de oogst. Bovendien prepareer je de zaden voor het volgende seizoen! In de winter richt je je op de verwerking van de oogst en de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Kortom, je volgt en bewerkt de groei en ontwikkeling van de gewassen in alle fasen van het proces!

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een leuk en dynamisch bedrijf in omgeving Terneuzen! Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over het bedrijf en de functie!

Sollicitatie

Als jij helemaal tot hier hebt gelezen, dan zijn wij ongetwijfeld een match! Solliciteer daarom gelijk, dan bellen we je de eerstvolgende werkdag om samen naar de mogelijkheden te kijken. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Tuinders en kwekers
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:15 – 15
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115 - 689 860. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Landbouw Medewerker Tempo-Team 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures