Vacature Stage

Stage in Sas van Gent

Stage of BBL-werkplek

H4A

H4A vindt het belangrijk om studenten en leerlingen kennis te laten maken met de praktijk. Loop je bij ons stage of heb je bij ons een leerwerkplek, dan ben je één van ons. Je ervaart hoe het is om werkzaamheden uit te voeren die passen bij jouw opleiding. Je kan er zeker van zijn dat je door ons deskundig wordt begeleid. Binnen H4A hebben we diverse stagemogelijkheden en leerwerkplekken.

Laat van je horen

We komen graag met je in contact. Solliciteer bij H4A voor een stage of een BBL-werkplek.

Maak meters bij H4A werken vacatures bouw en infra in Zeeland

Dit ben jij

Gemotiveerd en leergierig. Dat zijn de enige twee functie eisen. Kortom, je bent een aanpakker en je wilt graag meters maken bij ons. Met de volgende opleidingen kan je bij ons aan de slag via een stage of een leerwerkplek:

Bedrijfseconomische opleidingen

  • Diverse opleidingsrichtingen, zoals economie, bedrijfskunde, administratie, veiligheid en marketing/communicatie.

Leerbedrijf

H4A is een erkend leerbedrijf en begeleidt onder andere vmbo-leerlingen, mbo-studenten, omscholers en bijscholers. Om leerbedrijf te zijn, hebben we eerst een erkenning aangevraagd bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) .

Portretfoto van H4A

Heb je vragen over stages en leerwerkplekken bij H4A? Ik hoor het graag. Ik ben bereikbaar op tel: . Ook kan je mij een WhatsApp bericht sturen.Functie:stage
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met H4A via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Stage H4A 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures