Vacature Medewerker Vluchtelingenopvang

Medewerker Vluchtelingenopvang in Terneuzen

Functieomschrijving

Ben jij sociaal, flexibel en gepassioneerd over het helpen van anderen? Ben je ook op korte termijn beschikbaar voor een tijdelijke functie? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de functie van Medewerker Vluchtelingenopvang!

Als Medewerker Vluchtelingenopvang ga je je inzetten om een verschil te maken in het leven van mensen, die jouw kennis en hulp goed kunnen gebruiken. Voor een heel mooi uurloon van meer dan 18 euro per uur kan jij op korte termijn al aan de slag!

Wil je meer weten over de functie van Medewerker Vluchtelingenopvang? Dat kan! Lees dan snel verder en solliciteer!

Wat bieden wij jou
  • Een uitstekend salaris van meer dan € 18 per uur!!
  • Een tijdelijke functie
  • Een flexibele functie tussen de 24 en 40 uur!
  • Je gaat aan de slag in Terneuzen!
Wie ben jij

Je bent een sociaal, flexibel en behulpzaam persoon. Ook beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken in een team. Daarnaast sta je open voor verschillende culturen en achtergronden en ben je in staat om met respect en begrip om te gaan met de uitdagingen waarmee vluchtelingen te maken hebben. Je bent stressbestendig en kunt effectief omgaan met onverwachte situaties.

Wat ga je doen

Als Medewerker Vluchtelingenopvang ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning en begeleiding aan vluchtelingen. Dit omvat onder andere het verstrekken van basisbehoeften zoals huisvesting, voeding en kleding. Ook help je bij het ondersteunen van sociale activiteiten. Je werkt nauw samen met andere collega’s binnen en buiten de organisatie om ervoor te zorgen dat iedereen de beste zorg en begeleiding krijgt.

Waar ga je werken

Je gaat werken in een leuk en flexibel team voor een overheidsinstantie in Terneuzen. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de functie en het bedrijf!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Mocht je toch nog vragen hebben, mag je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Vakspecialisten op het gebied van maatschappelijk werk
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:21 – 21
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115 - 689 860. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Medewerker Vluchtelingenopvang Tempo-Team 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures