Vacature Uitvoerder +

Uitvoerder + in Axel

Ben jij momenteel werkzaam als uitvoerder in de bouwkunde of civiele techniek en wil je een stap vooruit maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze industriële projecten zoeken wij een beginnend projectleider die samen met het team aan de slag gaat en fungeert als de schakel tussen het team en onze klanten. Je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van diverse projecten. Jouw taken als beginnend projectleider omvatten: leidinggeven aan projecten van opdracht tot oplevering, coördineren en optimaliseren van de projectvoortgang, teamontwikkeling, waarborgen van veiligheid en het vertalen van klantwensen naar concrete acties op de werkvloer.Functie:Uitvoerder +
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Uitvoerder + Eminent Groep 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures