Vacature Monteur Tools

Monteur Tools in Terneuzen

Werken bij Syndus

Monteur tools

Monteur & onderhoud

Terneuzen

Fulltime

Haal jij voldoening uit het uitvoeren van reparaties en keuringen aan industriële gereedschappen? Heb jij technisch inzicht, ben je leergierig én heb je handigheid in de vingers? Dan is de functie van monteur tools wellicht wat voor jou!

Wat doe je als monteur tools?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het repareren en uitvoeren van keuringen aan een divers aanbod van industriële gereedschappen. Dit gaat om algemene, elektrische, hydraulische en pneumatische (hand)gereedschappen. Als monteur opereer je allround, waardoor we veel variatie kunnen bieden in de dagelijkse werkzaamheden.

"Een elektrische verdeelkast werkt niet meer. De automaten zijn defect. Jij lost dit binnen mum van tijd zelfstandig op. Een slijptol is defect en daarmee niet meer verhuurbaar volgens de normen en eisen. Jij bijt jezelf erin vast en repareert en keurt de slijptol zodat deze weer verhuurd kan worden".

Wanneer een industrieel gereedschap niet naar behoren werkt of gekeurd moet worden sturen jouw collega's van de afdeling inname, de gereedschappen naar het repartiecentrum. Wanneer je start met een reparatie schat je allereerst in wat de reparatie mogelijkheden zijn. Nadat je het probleem hebt gevonden en gerepareerd voer je nogmaals een keuring uit om er zeker van te zijn dat het gereedschap naar behoren werkt en weer verhuurd kan worden. Het komt ook geregeld voor dat je een gereedschap enkel moet keuren. We moeten namelijk blijvend voldoen aan de gestelde eisen. Daarnaast zal het een enkele keer voorkomen dat je op klantlocatie op afspraak industrieel gereedschap moet keuren en/of repareren om onze klanten goed en snel van dienst te kunnen zijn. Vanwege het brede verhuurassortiment verricht jij gedurende de dag veel afwisselende werkzaamheden en is geen dag hetzelfde!

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als monteur Tools ben je werkzaam in het reparatiecentrum van Arentis Tools. Voor jouw werkzaamheden heb je de beschikking over jouw eigen werkbank/plek. Samen met jouw collega's ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van reparaties en keuringen aan het diverse verhuuraanbod. Je werkt in een klein team waar je veel samenwerkt en samen streven we één doel na: het kwalitatief repareren en keuren van onze gereedschappen, zodat deze op korte termijn weer verhuurd kunnen worden aan onze klanten.

Foto van gereedschap

Waarom is dit iets voor jou?

 • Je hebt affiniteit met techniek en vindt het leuk om te sleutelen en reparaties uit te voeren;
 • Je hebt de ambitie om je materialenkennis te vergroten. Daarbij sta je er voor open om veel over machines en hun werking te leren;
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen en kunt zelfstandig werken;
 • Je werkt netjes en ordelijk. We houden onze werkplek netjes, zodat we het overzicht kunnen bewaren.

Dit zoek jij in een baan:

 • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
 • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

De eerste 12 maanden van het dienstverband verloopt via een uitzendbureau. Onze doelstelling is om bij gebleken geschiktheid en wederzijdse interesse de overeenkomst via het uitzendbureau om te zetten naar een dienstverband via Syndus.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar . Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Nic Heijens (Bedrijfsleider Tools) via tel. of WhatsApp via https://wa.me/31622778439 .Functie:monteur tools
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndus Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Monteur Tools Syndus Group 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures