Vacature Neuroloog

Neuroloog in Terneuzen

Neuroloog

Expertise Medische staf

Zorgsaam ziekenhuis Terneuzen is met onmiddellijke ingang op zoek naar 2 of meerdere enthousiaste neurologen (2 fte) om het team te versterken.

Neuroloog
(Terneuzen, Oostburg en Hulst)

De vakgroep
De vakgroep bestaat uit 6 neurologen. De vacature is ontstaan door pensionering van een collega en vertrek van een andere collega neuroloog. De neurologie wordt in de volledige breedte uitgeoefend, waarbij er ruimte is voor verschillende aandachtsgebieden.

Profiel

  • BIG-geregistreerde neuroloog met allround kennis die samen ons de neurologie wil waarborgen in Zeeuws Vlaanderen;
  • Een aandachtgebied, bij voorkeur bewegingsstoornissen of demyeliniserende aandoeningen, is een pré.

H et ziekenhuis
ZorgSaam Ziekenhuis is het enige ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen en de grootste werkgever van deze regio. Het ziekenhuis is lid van de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) en is Qualicor Europe geaccrediteerd. Het ziekenhuis heeft 3 locaties. De hoofdlocatie is gevestigd in Terneuzen, alwaar ook de acute, poliklinische en klinische zorg geconcentreerd is. Voorwacht op de SEH wordt 24/7 waargenomen door o.a. SEH-arts KNMG en intern opgeleide ziekenhuisartsen. In de diensturen leveren zij ook de acute zorg voor opgenomen patiënten. De afdeling neurologie bestaat uit 14 bedden, waaronder een stroke-unit met 3 bedden. Daarnaast vindt er poliklinische zorg plaats op de nevenlocaties in Hulst en Oostburg. Op de polikliniek zijn neurologieverpleegkundigen werkzaam, die spreekuren doen voor de verschillende aandachtsgebieden (o.a. CVA, jong geheugen, hoofdpijn, MS, Parkinson). We hebben een goed uitgeruste KNF-afdeling met 3 KNF laboranten en 1 leerling KNF-laborant. Wekelijks komt een neurochirurg uit UZ Gent spreekuur doen op de polikliniek neurologie in Terneuzen. Ons ziekenhuis beschikt verder over een IC, CCU en een cardio-interventie centrum.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bayram , neuroloog via of via mail, .Functie:neuroloog
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Neuroloog ZorgSaam 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures