Vacature Plastisch Chirurg

Plastisch Chirurg in Terneuzen

Je bent hier:

  1. Vacature Plastisch chirurg (0,6-1 fte)

met specialisatie in de hand-, pols en microchirurgie (0,6 - 1 fte)

De maatschap Plastische Chirurgie bestaat uit 5 plastisch chirurgen die gezamenlijk 4,2 fte vormen en 1 fte Physician Assistant. De maatschap wordt ondersteund door een maatschapmanager. De specialisten van de maatschap zijn lid van de Vereniging Medische Staf en participeren in het Medisch Specialistische Bedrijf van de Zeeuwse ziekenhuizen Adrz en ZorgSaam. Ook is de maatschap verbonden aan diverse klinieken voor verzekerde en onverzekerde zorg in Zeeland zoals het Zeeuwse Hand-en Pols Centrum (ZHPC) en MedCentric. De maatschap wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van het dagelijkse leven van onze patiënten en aan de ontwikkeling van de Plastische-, Reconstructieve-, Esthetische- en Handchirurgie in Zeeland door het leveren van hoog kwalitatieve plastische zorg op diverse locaties van de Zeeuwse ziekenhuizen en in multidisciplinaire samenwerking met andere vakgroepen zoals Chirurgie, Orthopedie, SEH en Dermatologie. Zwaartepunten in onze activiteiten zijn hand- en pols chirurgie, de traumatologie en de mammachirurgie. Het Adrz beschikt over een SEH met level 2 traumazorg. Er is een handenteam met een multidisciplinair spreekuur en goede nazorg faciliteiten die in samenwerking met de Zeeuwse Hand en Pols revalidatiecentra in Goes en Terneuzen worden geborgd.

Wie zoeken wij

U bent een algemeen georiënteerd plastisch chirurg met specialisatie in de hand-, pols en microchirurgie en neemt deel aan het handenteam. Als nieuwe collega ambieert u om nieuwe ontwikkelingen te initiëren en het vakgebied uit te dragen. U bent communicatief sterk en uw collegiale samenwerking is vanzelfsprekend. U bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan organisatorische taken. U bent flexibel inzetbaar in de diverse klinieken in Zeeland en bereid diensten te draaien. U bent woonachtig in de regio of bereid in Zeeland te komen wonen. Informatie over de kliniek vindt u op adrz.nl, zorgsaam.org, hpc.nl en medcentric.nl .

Wat bieden wij

Toetreding tot de Holding Plastische Chirurgie Zeeland en toetreding tot de coöperatie van Adrz en ZorgSaam na een proeftijd in dienstverband van 6 maanden. Aansprakelijkheid binnen het Adrz is collectief verzekerd, overige verzekeringen en pensioenvoorziening dient u zelf te verzorgen.

Informatie

Voor nadere informatie over functie-inhoud en sollicitatieprocedure kunt u na 18.00 uur contact opnemen met dhr. H.P. van Not, plastisch chirurg via of . Collega's uit het ziekenhuis maken deel uit van de sollicitatiecommissie. Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Solliciteren

Uw schriftelijke motivatiebrief met curriculum vitae, kunt u bij voorkeur per e-mail binnen 3 weken na het verschijnen van deze advertentie, richten aan:
Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf ADRZ U.A.
t.a.v. dhr. ,
Postbus 15
4460 AA GOESFunctie:chirurg
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Plastisch Chirurg Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures