Vacature Sales medewerker

Sales medewerker in Terneuzen

Op zoek naar een boeiende functie met een mix van taken en een sterke focus op sales? Delta Energie verwelkomt graag een nieuwe collega voor de positie van Medewerker Sales en Retentie. Bij ons draait het niet alleen om telefonische werkzaamheden; jouw takenpakket omvat zowel inbound als outbound verkeer, en je gaat aan de slag met diverse klantcases. Werk hybride en verdien een aantrekkelijk salaris van €16,08 per uur!

STARTDATUM IN OVERLEG

Wat bieden wij jou
  • €16,40 bruto per uur!
  • Tijdelijk met uitzicht op een vast contract
  • Hybride werken
  • Eindejaarsuitkering
  • Altijd op zondag vrij
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Delta Energie
Wie ben jij

Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een passie voor sales. Flexibel en aanpasbaar ben jij in een snel veranderende omgeving. Met een sprankelende, proactieve instelling werk je oplossingsgericht.

Wat ga je doen

Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een passie voor sales. Flexibel en aanpasbaar ben jij in een snel veranderende omgeving. Met een sprankelende, proactieve instelling werk je oplossingsgericht.

Wat ga je doen?
Laat je verrassen door een gevarieerd takenpakket, waarbij je niet vastzit aan één soort werk. Dagelijkse bezigheden omvatten onder andere het opvolgen van e-mails van klanten die contact hebben gezocht of door een belverzoek van de Front Office.

Vol energie voor Sales: Altijd bezig met verkoop, maar nooit eenzijdig aan het zenden. Voer campagnes uit, benader specifieke klanten voor offerteverzoeken en ga in gesprek met loyale klanten.

Klantgerichtheid in de schijnwerpers: Samen met de klant duik je in passende verlengingen, waarbij je uitdagendere klanten begeleidt en op zoek gaat naar mogelijkheden om de klanttevredenheid te vergroten. Presenteer oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Toekomstgericht duurzaam: Op termijn wordt duurzaamheid een speerpunt in jouw takenpakket. Onderzoek hoe we als organisatie kunnen bijdragen aan duurzame oplossingen en stem deze af op de wensen en verwachtingen van de klant, met een vrolijke blik op de toekomst.

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag op het hoofdkantoor van Delta Energie in Middelburg, in een dynamische werkomgeving met hybride werkmogelijkheden en zelfs massagestoelen op de afdeling. Delta Energie investeert in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, want jij staat centraal!

Het sales team bestaat uit gemotiveerde collega's die klaar staan om jou te helpen en te begeleiden.

  • Reiskosten €0,21 km
  • Thuiswerkvergoeding €2,15
Sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu als Sales en Retentie Medewerker bij Delta Energie en toon ons dat jij de medewerker bent die wij zoeken. Wellicht wacht er een prachtige carrière op je bij Delta Energie! Bel naar 0113-308120 of mail naar Delta@tempo-team.nl.

STARTDATUM IN OVERLEG

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Sales medewerker
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Sales medewerker Tempo-Team 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures