Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Terneuzen

Wat ga je doen als schoonmaak medewerker?

Ben jij een gemotiveerde en hardwerkende schoonmaakmedewerker die een bijdrage wil leveren aan een gezonde en veilige omgeving voor kinderen en medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over zes weken start de schoolvakantie en daarom zoeken wij per begin nieuwe schooljaar (midden augustus) twee nieuwe collega's.
Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de schoolgebouwen en terreinen. Je werkt in een team met meerdere collega's. Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het schoonmaken van klaslokalen, gangen, toiletten en andere ruimtes
 • Het verwijderen van vuil, stof en rommel
 • Het opruimen van afval
 • Het verzorgen van het terrein

Locatie: Lodewijk college
Adres: Oude Vaart 1 Terneuzen
Werkdagen: maandag tot en met vrijdag
Werktijden: vann 15:00 en 18:00 uur. Totaal 15 uur uur per week.

Wat breng je mee?

Motivatie vinden wij het belangrijkste! Geen ervaring in de schoonmaak? Geen probleem, we leren het je graag!
Heb je ambitie om door te groeien? Doordat wij een groeiende organisatie zijn heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen en veel te leren.

Je krijgt een contract met uiteraard een goed salaris tussen de €13,42 en €14,78 bruto per uur (19 jaar of jonger? Dan kom je in de jeugdschaal tot maximaal €11,66 bruto per uur) en een goede pensioenregeling maar daarnaast hebben we nog meer te bieden:

 • Je wordt binnen één jaar aangemeld voor de basisvakopleiding en hebt de mogelijkheid om andere vakgerichte opleidingen te volgen;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk (38 uur);
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding (volgens CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
 • In de schoolvakanties ben je vrij;
 • 5% Eindejaarsuitkering als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
 • En een heleboel leuke collega's!

Liever een all-in loon? Dat is als student zeker mogelijk! Met een all-in loon verdien je tussen de €12,45 en €16,10 per uur.

Wie zijn wij?

Wij zijn ATALIAN. Elke dag weer zijn wij, meer dan 2500 collega's sterk, actief door heel Nederland. Wij organiseren facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering en receptiediensten.
Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ons ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen plek voor je, bij ons ben je ook nog eens helemaal op je plek. Want al onze mensen, dat ben jij, dat zijn wij, samen, met zijn allen.

ATALIAN. Met de beste mensen!

Ben je enthousiast geworden?

Fijn! Want wij willen je heel graag leren kennen! Solliciteren kan via de link. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met of Daan Tellman via .

Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Atalian via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Schoonmaak Medewerker Atalian 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures