Vacature Specialist Operationele Voorbereiding

Specialist Operationele Voorbereiding in Terneuzen

Veiligheidsregio Zeeland Multifoto

  1. specialist operationele voorbereiding 0

Specialist Operationele Voorbereiding

Dit ben ik
Mijn naam is Hanne, woonachtig in Terneuzen. Drie jaar werkzaam bij de Veiligheidsregio als Specialist Operationele Voorbereiding (OV) met als taakaccent operationele leiding en coördinatie brandweer. Als Specialist OV hou ik mij onder andere bezig met de regionale operationele leiding en coördinatie brandweer (ROL-B). Hierbij hou ik nauwlettend de paraatheid van deze piketten in de gaten en zorg ik ervoor dat aan alle randvoorwaarden van piketten wordt voldaan. Ik voer onder andere met alle piketfunctionarissen voortgangsgesprekken en waar nodig sluit ik aan bij gebiedsoverleggen en organiseer ik mede de vakbekwaamheidsdagen voor officieren. Daarnaast neem ik ook deel aan projecten die ook invloed hebben op de brandweerpiketten.

Naast mijn functie als specialist draai ik ook mee als manschap en bevelvoerder op de dagdienstlocatie Koegors in Terneuzen en ben ik vrijwilliger bij de post Zuidland in Terneuzen.

Dit ga je doen als Specialist Operationele Voorbereiding...
We zijn binnen ons team op zoek naar een nieuwe specialist die onder andere samen met mij de ROL-B beheert en coördineert. Dus het op sterkte houden van alle brandweerpiketten. Daarnaast zorg je ervoor dat alle randvoorwaarden op orde zijn en ben je aanspreekpunt voor de brandweerofficieren. Dit betekent dat het voornamelijk een hele diverse functie is! Je bent veel in gesprek met de brandweerofficieren, maar ook in contact met andere afdelingen binnen en organisaties buiten de Veiligheidsregio. Ook ga je meedraaien in verschillende projecten binnen het team, als projectleider of projectlid.

Dit vind ik leuk aan werken bij VRZ
Voornamelijk de diversiteit. Naast dat je voornamelijk op kantoor je werkzaamheden uitvoert, heb je ook nog de combinatie met een uitruk. Je dag kan er dus ineens heel anders uitzien!


VeiligheidsregioFunctie:specialist operationele voorbereiding
Startdatum:12-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brandweer Yerseke via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Specialist Operationele Voorbereiding Brandweer Yerseke 12-05-2024

Bekijk ook andere vacatures