Vacature Technisch tekenaar Prefab elementen

Technisch tekenaar Prefab elementen in Terneuzen

Ben jij de tekenaar die zich wilt verdiepen in de prefab ontwikkelingen? Lees dan snel verder. Vanaf de tekenkamer tot aan de eigen timmerfabriek ben jij betrokken in het proces van diverse prefab elementen zoals scharnierkappen, dakkapellen en HSB-wanden. De worden zowel voor eigen behoefte geproduceerd als voor diverse andere bekende bouwbedrijven door het hele land. In de timmerfabriek werkt zo'n dertig man waarbij je dus dagelijks contact hebt omtrent de tekeningen. Ook verzorg jij de communicatie richting de opdrachtgever omtrent de details. In AutoCAD en HSB-CAD ga jij aan de slag met het ontwerpen en detailleren van de prefab elementen. 

Wil jij je ontwikkelen tot bouwkundig tekenaar en heb je een passie voor prefab elementen? Of ben jij die ervaren tekenaar die de huidige tekenafdeling naar een hoger niveau kan tillen? Dan komen wij graag met jou in contact. Geef een seintje en ik verschaf alle verdere informatie. Functie:Technisch tekenaar Prefab elementen
Startdatum:22-4-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.luijerink@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 79 08. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Technisch tekenaar Prefab elementen Eminent Groep 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures