Vacature Onderhoudsmonteur in Alpen aan den Rijn

Onderhoudsmonteur in Alpen aan den Rijn in Terneuzen

Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud en staat van machines, rijdend materieel en installaties. Jij bent een techneut in hart en nieren en wil graag bijdragen aan de doelen van dit bedrijf voor een duurzaam milieu. Als Onderhoudsmonteur werk je met verschillende technieken zoals transportsystemen, thermofiele vergisting en gas/ biogas procestechniek. Interesse? Lees snel verder!

Je gaat aan de slag in een internationaal afvalverwerkingsbedrijf in Alphen aan den Rijn, waar je terecht komt in een leuk en gemotiveerd team met een goede sfeer en open communicatie. Daarnaast staan persoonlijke ontwikkeling, een goede werk/privé balans én veiligheid bij dit bedrijf heel hoog in het vaandel. Dit bedrijf heeft een hoogwaardige, duurzame vergistingsinstallatie voor groente- fruit- en tuinafval (GFT- afval).

Je komt terecht in een team van ongeveer 10 medewerkers. Je werkt in dagdienst, maar bent bereid om mee te draaien in het consignatie schema.

Wat ga je doen als Onderhoudsmonteur?

Jij plant het preventieve onderhoud en stuurt uitbesteed werk moeiteloos aan. Storing? Geen probleem! Jij en je team fixen het of schakelen de juiste externe partij in. Je houdt de voorraad bij van alle onderdelen en zorgt dat de voorraad aangevuld worden, hiervoor plaats jij bestellingen.

Doordat je werkt met verschillende technieken, zoals transportsystemen etc. is het van belang dat jij het proces zo veilig en efficiënt mogelijk inricht. Deze technieken en processen worden bestuurd en geregeld door een high-end proces- en automatiseringssysteem.

Wil je graag meer weten over deze vacature? Of gelijk solliciteren? Neem dan contact met op Ivar, i.ten.hagen@werkenvakmanschap.nl | 0115-649521 | 06-13091692

Wie ben jij of wat neem jij mee in deze functie?

 • Jij hebt een HBO of MTS diploma Werktuigbouwkunde of soortgelijk diploma.
 • Jij hebt kennis van Elektrotechniek, mocht je dit nog niet hebben krijg je de mogelijkheid om dit te leren.
 • Jij hebt ervaring met het inkopen van materiaal en diensten.
 • Jij hebt geen problemen om cosignatiediensten (avond/ weekend) te draaien.

Wat kunnen wij bieden?

 • Competitief maandsalaris.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Goede balans tussen werk en privé.
 • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.


Functie:Onderhoudsmonteur
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Onderhoudsmonteur in Alpen aan den Rijn Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures