Vacature Technisch Verkoper

Technisch Verkoper in Terneuzen

Functieomschrijving

Ben jij een sociaal en gedreven persoon op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw passie voor verkoop, klantrelaties en technische kennis volledig kunt benutten? Wil je deel uitmaken van een klein en gezellig team? Dan is dit jouw kans om te schitteren als Technisch Verkoper!

Wil je meer weten over de functie van Technisch Verkoper? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een mooi salaris!
  • Bij goed functioneren in vaste dienst!
  • Een fulltime functie in dagdienst!
  • Je gaat werken in Terneuzen!
  • Een klein en gezellig team!
  • Zowel technisch als commercieel!
Wie ben jij

Je beschikt niet alleen over goede commerciële vaardigheden, maar ook over goede technische kennis. Als Technisch Verkoper weet je als geen ander hoe je klanten van advies kunt voorzien en hen kunt begeleiden bij hun aankoopbeslissingen. Je bent sociaal, klantgericht en in staat om technische informatie op een begrijpelijke manier over te brengen. Klanttevredenheid staat voor jou altijd voorop! Ook streef je er voortdurend naar om de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Wat ga je doen

Als Technisch Verkoper ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en services. Je bent actief betrokken bij het adviseren van klanten, het beantwoorden van vragen en het oplossen van eventuele technische problemen. Je gebruikt je uitgebreide kennis van de producten en services om klanten te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen die aansluiten bij hun behoeften.

Waar ga je werken

Je gaat werken in een leuk en gezellig team bij een MKB-bedrijf in Terneuzen. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over het bedrijf en de functie!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Verkoopmedewerkers
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:16 – 16
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115 - 689 860. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Technisch Verkoper Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures