Vacature Inkoopadviseur

Inkoopadviseur in Terneuzen

Begrijp jij het belang van uitstekende zorg en de noodzaak van het betaalbaar houden hiervan? En wil jij als inkoper hieraan kunnen bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

ZorgSaam ZorgSupport zoekt een nieuwe collega! 

Inkoopadviseur 

(Hybride, 32-36 uur per week) 

Jouw werkplek 

ZorgSaam heeft een centrale inkoopafdeling die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het inkoopbeleid voor de gehele Zorggroep. 

Binnen de afdeling inkoop is er een continue focus op het verder professionaliseren van de inkoopfunctie. De inkoopadviseurs zijn verantwoordelijk voor het realiseren van een maximaal inkoopresultaat, uitgedrukt in optimale prijs-kwaliteitsverhouding, minimalisering van totale kosten (TCO) en beperking van risico’s. Daarnaast is de afdeling inkoop verantwoordelijk voor het contract- en leveranciersmanagement. 

Het team bestaat uit operationele inkopers, inkoopadviseurs en assortiment coördinatoren die elkaar ondersteunen en intensief samenwerken. Je komt te werken in een organisatie waar de lijnen kort zijn en werkt nauw samen met een diversiteit van collega’s. Mede hierdoor is geen dag hetzelfde en er is genoeg ruimte om je talenten te ontwikkelen.  
 
Je werkt op verschillende locaties, voornamelijk op locatie De Honte in Terneuzen, en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. 

Wat ga je doen 

Als inkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor een eigen inkooppakket: facilitair, vastgoed en ICT welk pakket je deelt met een collega inkoopadviseur. Voor deze pakketten draag je zorg voor verwerving van verbruiks-, investeringsgoederen en diensten vanaf het initiëren, specificeren van de behoeften, tot het selecteren van de juiste leveranciers en het onderhandelen en contracteren.  
Je positioneert ZorgSaam bij externe marktpartijen en onderhoudt de commerciële inkoopcontacten. Daarnaast volg je actuele ontwikkelingen, voert marktonderzoeken uit en bezoekt congressen en beurzen relevant binnen je eigen inkooppakket. 

Je adviseert management en budgethouders op inkoopgebied en werkt in multidisciplinaire inkoopteams die bij complexere inkooptrajecten worden samengesteld. 

Verder ben je verantwoordelijk voor alle commerciële aspecten en het uitbrengen van een inkoopadvies. Als de selectie is gemaakt, kun je beginnen met onderhandelen!  

ZorgSaam is aangesloten bij InkoopAlliantie Ziekenhuizen (IAZ) om zo door volumebundeling, professionalisering en door kennisuitwisseling resultaten te kunnen boeken. De Inkoopadviseur neemt actief deel in de projecten en deelt kennis binnen de IAZ. 

Wat bieden wij 

 • Een dienstverband voor een bepaalde tijd van 1 jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, 32-36 uur per week;  
 • Je salaris is op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring, volgens de CAO Ziekenhuizen FWG 50 (junior) of FWG 55 (senior); 
 • Reiskostenvergoeding volgens CAO, en natuurlijk vergeten we de Westerschelde- en Liefkenshoektunnel niet. 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden; 
 • Een laptop en smartphone; 
 • De mogelijkheid tot thuiswerken; 
 • Wil jij je verder ontwikkelen of doorgroeien? ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen die je helpen in je loopbaan; 
 • De mogelijkheid om in een inkoopsamenwerkingsverband met 9 andere ziekenhuizen samen te werken: www.iaz.nl.  

Wat vragen wij van jou 

 • HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een succesvol afgeronde inkoopopleiding NEVI 1 en 2, InkoopAcademie A en B of vergelijkbaar;  
 • Je beschikt over enkele jaren werkervaring op een inkoopafdeling; 
 • Affiniteit met facilitaire, vastgoed en ICT pakketten; 
 • Je bent bereid op regelmatige basis te reizen voor externe bezoeken e/o overleggen, zoals leveranciers, beurzen/congressen en IAZ. 
 • Je bent enthousiast met een gezonde dosis humor en die er samen met het bestaande team 100% voor wil gaan; 
 • Je bent ambitieus en proactief, maar ook realistisch waarbij je denkt in termen van mogelijkheden en oplossingen; 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een kei in het voeren van onderhandelingen, hierbij heb je gevoel voor organisatorische sensitiviteit; 
 • Jij weet anderen te overtuigen, maar bent ook in staat goed te luisteren naar hun wensen; 
 • Jij kunt zelfstandig werken en beheert zo het hele inkooptraject; 
 • Je neemt initiatief, bent proactief en denkt graag mee over de werkzaamheden en ontwikkelingen. 

Informatie 

Wil je meer weten over de functie? Twijfel niet en neem contact op met Kim Berghuis, Hoofd Inkoop via tel. 06 51 96 68 94 of per mail k.berghuis@zzv.nl 

Word jij onze nieuwe collega? 

Stel jezelf aan ons voor en solliciteer hieronder met jouw CV en motivatiebrief. Doe dit uiterlijk 19 juni 2024. De gesprekken staan gepland op 27 juni 2024. 

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, waarbij bij gebleken geschiktheid interne kandidaten een voorrangspositie hebben ten opzichte van externe kandidaten. Functie:Inkoopadvisuer
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3199 – 5084
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorgsupport B.V. via recruitment@zzv.nl of 115688298. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Inkoopadviseur ZorgSaam Zorgsupport B.V. 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures