Vacature Thuiswerken als callcentermedewerker

Thuiswerken als callcentermedewerker in Terneuzen

Ben je geïnteresseerd in een diepgaande verkenning van de telecomindustrie? Heb je een passie voor het helpen van klanten en vind je het leuk om de hele dag door met ze te communiceren? Dan zou de positie van klantadviseur bij Delta Fiber wel eens perfect voor jou kunnen zijn! En dat alles voor € 13,27 per uur!

Wat bieden wij jou
 • 24, 32 of 40 uur per week
 • Laptop, headset, toetsenbord, alles wordt verzorgd
 • Lekker salaris van € 13,27 per uur!
 • Aan de slag bij dé glasvezelexpert van Nederland
 • 2x per maand naar kantoor
 • Uitzicht op vast contract
Wie ben jij

We kunnen je geen stereotype klantadviseur noemen. Je ervaring kan zeer divers zijn, maar je bent in ieder geval een sociaal persoon die graag praat. Je luistert naar de klant, identificeert het probleem en bedenkt onmiddellijk een oplossing. Zelfs als je een wat ontevreden klant aan de lijn hebt, deins je niet terug. Na al die gesprekken ben je graag in contact met je collega's. Collega's? Absoluut! Bij Delta Fiber blijf je op afstand in verbinding met hen. Je vraagt je wellicht af, wat zijn de vereisten? Hier zijn ze:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • 3 weken fulltime beschikbaar voor de training die start op 8 januari
 • Beschikbaar in de avonden en om de week op zaterdag
 • 2x per maand kom je naar kantoor in Middelburg of Schiedam
Wat ga je doen

Je begint met een fulltime training. Hierbij leer je alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen gaan als klantadviseur. Je eerste werkdag is op kantoor, je ontmoet je collega’s en ontvangt je laptop. Handig! Na het afronden van de training ben je klaar om te beginnen. De telefoon rinkelt en je helpt meteen enthousiast je eerste klanten. 2x per maand kom je naar kantoor in Middelburg of Schiedam. Tijd om even uit die thuiswerkbubbel te komen en bij te kletsen met je collega’s.

Als je met het OV komt, krijg je de reiskosten volledig vergoed. Ga je toch liever met de auto? Dan krijg je € 0.21 per km. Podcast op in de auto of even je social media doornemen in de trein. Ideaal toch?

Waar ga je werken

Jij gaat werken bij het mooie telecombedrijf Delta Fiber Nederland. Dit is vooral vanuit huis, maar 2x in de maand vanuit kantoor in Middelburg of Schiedam. Het bedrijf dat bekend staat om de fijne inwerktrajecten, het goede contact tussen de collega's en teamleiders, en het feit dat iedereen gezien wordt. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

 • Meer weten? Kijk even op www.delta.nl Daar is nog een hoop meer informatie te vinden.
Sollicitatie

Staat jouw naam volledig over deze vacature geschreven? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Thuiswerken als callcentermedewerker, Callcentermedewerker
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Thuiswerken als callcentermedewerker Tempo-Team 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures