Vacature Transport Operator 1

Transport Operator 1 in Westdorpe

Transport Operator 1

Location:

Ook toe aan een knap STAALTJE werk?

Outokumpu Stainless B.V. in Westdorpe (Terneuzen) breidt het team Internal Logistics uit met

Wat ga je doen?

Aan de hand van de laadlijsten zoek je de te verzenden goederen op die je controleert met een barcodereader. Met behulp van een radiografische kraan of heftruck belaad je de wagens en deel je ze in. Je beheert de stock en je lost operationeel de eerstelijns storingen op van het hoogbouwmagazijn en het transportcontrolesysteem. Ook zorg je ervoor dat je heftruck in optimale conditie blijft.

Wat vragen wij?

Jouw opleidingsniveau is minimaal MBO en je hebt kennis van de Engelse taal. Je bent een teamplayer waarbij veiligheid, nauwkeurigheid, orde, netheid en flexibiliteit zeer hoog in het vaandel staan. Je hebt ervaring met het bedienen van een (zware) heftruck, bovenloopkraan en of reach stacker en je hebt hier een certificaat van of je bent bereid dit te behalen.

Inspelen op jouw wensen?

Het meest duurzame bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega's. Als Transport Operator mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Outokumpu formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring met aanvullende voordelen
  • 27 vrije dagen per jaar
  • 13 Atv dagen per jaar
  • Een My performance Commitment plan
  • Bij ons zit je aan het stuur van je ontwikkeling en daarom krijg je veel vrijheid en ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven.

De leukste boodschap begint bij jou

Dus Transport Operator, durf je het Outokumpu avontuur aan?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je terecht bij één van onze , ( / ), Martijn Pielaat ( / ) of André Inghels ( / )

Wil je meer weten over de procedure dan beantwoordt Conny de Poorter via graag je vraag.

Outokumpu heeft meer dan 9.000 medewerkers in dienst in meer dan 30 landen wereldwijd en is één van de belangrijkste producenten van corrosie-, zuur- en hittebestendige platte producten van roestvast staal.

Functie:transport operator 1
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Outokumpu PSC Benelux via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Transport Operator 1 Outokumpu PSC Benelux 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures