Vacature Transport Planner

Transport Planner in Kloosterzande

Vacature Transport Planner

  • Redactie Hulst
  • Unknown

Transport Planner in Kloosterzande

Transport planner (40 uur)

Word je ook blij als alle pallets weer onderweg zijn naar de klanten? Zorgt jouw passie voor een optimalisatie van onze transportplanning? En durf jij hier jouw stempel op te drukken? Solliciteer dan nu!

Samen met de andere transportplanners ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen van alle transporten en aansturen van onze chauffeurs. De goederen die wij voor onze internationale klanten opslaan vinden hun weg door heel Europa. Met een team van 3 planners zorgen jullie voor een optimale planning en begeleiding van de chauffeurs. De groupage bestaat uit voornamelijk stukgoed in zowel deelzendingen (LTL) als complete ladingen (FTL).

Jij bent de schakel tussen de chauffeurs, interne organisatie en klant. Uiteraard monitor je de transporten, waar nodig schakel je vlot om problemen op te lossen en verkort je wachttijden. Je stuurt de chauffeurs aan en zorgt voor een heldere en prettige samenwerking met hen. Uitdaging ga jij niet uit de weg, je regelt altijd een oplossing!

Komende tijd gaan we over op een nieuw Transport Management Systeem om processen te optimaliseren. Een uitgelezen mogelijkheid om jouw frisse blik in te brengen.

Heb je nog geen ervaring? Of wil je graag planner worden? Schroom niet om contact op te nemen, we zijn een erkend leerbedrijf en leiden jou graag op.

Wie ben jij?

· Kwaliteit leveren, initiatief nemen en oplossingen vinden, vind jij belangrijk;

· Vanuit je positieve houding, energie en stressbestendigheid realiseer je je doelen en zie je weerstand als een uitdaging;

· Je hebt werkervaring als transportplanner en minimaal MBO werk- en denkniveau;

· Goede geografische kennis en affiniteit met (planning)systemen;

· Je bent een teamplayer met een analytisch blik, je wordt blij van puzzelen;

· Jij wilt je blijven ontwikkelen en bent bereid om eventuele cursussen te volgen;

· Je bent communicatief vaardig en weet je ook te redden in Engels en Duits;

· Je hebt kennis van de rijtijdenwetgeving, documenten en vergunningen.

Wat mag je verwachten?

· Je mag snel bij ons starten in deze afwisselende en verantwoordelijke functie;

· Prima arbeidsvoorwaarden via de TLN cao, met o.a. een goede pensioenregeling, reiskosten en actieve personeelsvereniging;

· Salaris tussen € 3.200,00 - € 3.950,00 per maand (afhankelijk van je ervaring).

· Bij goed functioneren, nemen we je graag vast in dienst;

· Tieleman is in ontwikkeling en kent genoeg doorgroeimogelijkheden;

· Je bent flexibel, we werken in dagdiensten met consignatiedienst.

Wie zijn wij?

Tieleman Transport is al 100 jaar actief in de logistiek. In 1922 in Kloosterzande zijn we klein gestart en inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote logistieke dienstverlener. Met onze 140 collega's, een vloot van 75 vrachtwagens en 35.000m² warehouse bedienen wij dagelijks vele van onze gerenommeerde opdrachtgevers.

Vanuit heel de wereld ontvangen wij goederen van ons klanten, waar wij de gehele logistiek voor verzorgen in Europa. Wij beschikken wij over een modern wagenpark met bakwagens, trekkers met opleggers en motorwagen aanhangers voorzien van laadklep.

Interesse?

Je kan ons mailen: en bellen . We nemen graag de mogelijkheden met je door (mail je CV alvast).


Functie: transportplanner Startdatum: 09-05-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3200 - 3950 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tieleman Transport via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:transportplanner
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3950
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hulst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Transport Planner Hulst 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures