Vacature Verzorgende IG of Helpende (plus) Blaauwe Hoeve Hulst complexe zorg

Verzorgende IG of Helpende (plus) Blaauwe Hoeve Hulst complexe zorg in Terneuzen

Jouw Werkdag

Jouw collega vertelt  

"Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid in een warme en open omgeving? Haal jij voldoening en energie uit het zorgen voor een ander en staat de juiste zorg voor bewoners bij jou op nummer 1? Dan hebben wij een match! Wat kan je in ons team verwachten? Lieve bewoners, een hecht team waar je op kunt bouwen en een ontspannen werksfeer. Ben je benieuwd hoe er gewerkt wordt bij ons kom dan langs voor een rondleiding of gesprek. We hopen je gauw te zien". 

LocatieJouw werkzaamheden bestaan verder uit: 
 • De bewoners hebben jouw hulp nodig bij dagelijkse dingen zoals wassen, aankleden en het serveren van de maaltijd, ook zijn er bewoners die medicatie nodig hebben;  
 • Samen met je collega’s van verschillende disciplines zorg je ervoor dat iedere bewoner zich zo thuis als mogelijk voelt; 
 • Je kent de bewoners goed en past de activiteiten aan op hun behoeften, waarbij het persoonlijke cliëntverhaal voorop staat.  
Jouw kennis en kundeJouw kennis en kunde 
 • Een diploma Verzorgende IG niveau 3; 
 • Een diploma helpende of helpende plus; 
 • Ben jij in het bezit van een Belgisch diploma zorgkundige? Ook dan kan je als woonzorgmedewerker (plus) aan de slag; 
 • Communicatie skills waardoor jij makkelijk kan schakelen tussen een praatje met een bewoner en een lastig gesprek met de familie. 
 • Een hart voor de zorg waardoor de cliënten altijd kunnen rekenen op de zorg die zij nodig hebben én jij een bijdrage levert aan de continuïteit van de zorg. 
Wat krijg je van ons?Wat mag je van ons verwachten? 
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd voor minimaal 24 uur per week; 
 • Een vakantiegevoel: de Blaauwe Hoeve is een prachtige locatie waarbij er een weekmarkt is, een frietuurtje, een kapper, een zorg adviespunt etc. 
 • Het salaris in de functie van Verzorgende IG is minimaal € 2.391,72 en maximaal € 3.177,10 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling volgens cao VVT functiegroep 35;? 
 • Het salaris in de functie van Helpende is minimaal € 2.264,72 en maximaal € 2.853,86 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling volgens cao VVT functiegroep 25;? 
 • Het salaris in de functie van Helpende Plus is minimaal € 2.264,72 en maximaal € 2.938,60 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling volgens cao VVT functiegroep 30;? 
 • Een eindejaarsuitkering (13e?maand) en 8,33% vakantiegeld. Het is ook mogelijk om dagen te sparen voor bijvoorbeeld een tijdelijke onderbreking van je loopbaan of om later minder uren te werken met de regeling BalansBudget (CAO VVT);? 
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of het aanschaffen van een smartphone;? 
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling.? Jij hebt op elk moment van de dag toegang?tot online trainingen. Daarnaast zijn er binnen ZorgSaam volop doorgroeikansen binnen de gehele organisatie. Wanneer je nieuwsgierig bent naar een andere uitdaging binnen ZorgSaam, dan kun je terecht in ons nieuwe loopbaancentrum.? 
 • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers. Met ‘ZorgSame teams’ ligt de focus om meer zeggenschap en eigenaarschap in jouw eigen team;? 
 • ZorgSaam is een organisatie die continu in ontwikkeling is! Wij zijn bijvoorbeeld sinds een aantal maanden gestart met het persoonlijke cliëntverhaal waardoor een aantal locaties ‘zorg op maat’ kunnen bieden aan onze cliënten. Ook ?lopen er op een aantal locaties pilots, waarbij diverse innovaties in de zorg worden getest.? 


Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorggroep via recruitment@zzv.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.zorgsaam.org/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Verzorgende IG of Helpende (plus) Blaauwe Hoeve Hulst complexe zorg ZorgSaam Zorggroep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures