Vacature Medewerker Sociaal Beheer

Medewerker Sociaal Beheer in Terneuzen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is een woningcorporatie waar Gewoon Goed Wonen centraal staat. Wij zijn een slagvaardige organisatie die zich inzet voor wonen in een betaalbaar en duurzaam huurhuis in een leefbare buurt. We vullen onze maatschappelijke rol verantwoord in en tonen lef in het omgaan met de uitdagingen die zich in onze omgeving voordoen. Vertrouwen en samenwerken staan hierin centraal.

Om het team Sociaal Beheer te versterken, zijn we per direct op zoek naar een

Medewerker Sociaal Beheer

Functie-inhoud
Als medewerker Sociaal Beheer ben je betrokken in de wijk, bij onze huurders, hun thuis en het professionele netwerk. Je weet wat er leeft en wat er speelt in de complexen en buurten. Jij en je collega's zetten zich dagelijks in voor het woongenot van onze huurders. Jullie investeren in participatie met en door huurders en pakken overlast aan om de buurt leefbaar te houden. Daarnaast zorgen jullie dat signalen van sociaal maatschappelijke problematiek bij of door bewoners worden opgepakt binnen het professionele netwerk, zoals gemeenten, politie en zorginstanties.

Profiel
Als medewerker Sociaal Beheer ben je:

  • In het bezit van minimaal een MBO-diploma, aangevuld met gerichte kennis of werkervaring in een sociaal maatschappelijke omgeving.
  • In staat om een lastige boodschap duidelijk over te brengen. Je hebt een heldere manier van communiceren.
  • Daadkrachtig. Het werk is soms uitdagend en vraagt om lef en lastige besluiten. Je durft keuzes te maken en staat stevig in je schoenen.
  • Sociaal vaardig. Je werkt graag met mensen, bent daarin flexibel en geeft niet snel op.
  • Goed in samenwerken. Je hebt zowel in- als extern een verbindende rol.
  • Administratief goed onderlegd. Naast dat je het gezicht in de wijk bent is een goede verslaglegging ook een belangrijk onderdeel van je werk.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een dienstverband aan voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren zetten we de arbeidsovereenkomst om naar een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd. Afhankelijk van je kennis en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.651,-- bruto per maand op basis van 36 uur, volgens de CAO Woondiensten. Daarnaast bieden we je naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?
Is je belangstelling gewekt voor deze functie? Dan zien we je schriftelijke reactie graag tegemoet voor 1 december 2023. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 6 december aanstaande. Mail je sollicitatie naar onder vermelding van 'sollicitatie medewerker Sociaal Beheer'. Voor meer praktische informatie kun je contact opnemen met , manager Klant & Markt, via telefoonnummer .

GeWOON GOED wonen

Publieksbalie Axel
Markt 1
4571 BG Axel


Functie:medewerker sociaal beheer
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3651 – 3651
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Woongoed Zeeuws-Vlaanderen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Medewerker Sociaal Beheer Stichting Woongoed Zeeuws-Vlaanderen 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures