Vacature Vrachtwagenchauffeur CE

Vrachtwagenchauffeur CE in Terneuzen

In de regio van Terneuzen zijn wij op zoek naar een nachtchauffeur. Ben jij een echt nachtdier en wil jij overdag lekker vrij zijn? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!Stuur je cv en motivatie toe dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Functieomschrijving:

Hoe ziet jouw werkdag eruit?Als vrachtwagenchauffeur CE ben je verantwoordelijk voor het tijdig afleveren van verse gebakken broden bij supermarkten in jouw eigen regio. Je begint je werkdag rond 02:00 uur met het laden van je vrachtwagen, wat je zelf doet zodat je precies weet waar alles staat. Vervolgens rijd je je route met je eigen wagen, waarbij je het brood aflevert bij de winkels die aan jou zijn toegewezen. Hierdoor bouw je een band op met het personeel van die winkels. Tijdens je route neem je ook de retouren mee terug.Rond 10:00 uur ben je weer terug en los je zelf je vrachtwagen. Daarna heb je de rest van de dag voor jezelf. Deze baan is van maandag tot en met vrijdag, maar werken in het weekend is ook mogelijk, waarbij je dan op andere dagen vrij bent in de week.

Functievereisten:

Om vrachtwagenchauffeur CE te worden, moet je aan een aantal eisen voldoen:

  • Geldig CE-rijbewijs en code 95 vereist.
  • Bereidheid om 's nachts te werken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden:

Als vrachtwagenchauffeur CE kun je het volgende verwachten:

  • Een salaris dat kan oplopen tot €3.191,00 bruto per maand.
  • Extra toeslagen voor het werken in de nacht.
  • Mogelijkheid tot een fulltime dienstverband.
Zie jij jezelf al rijden in de nacht? Neem dan contact met ons op via 0165 -205 205 of stuur je gegevens naar Sven.vanlaarhoven@wolframchain.nl

Functie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2950 – 3191
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfram Chain via oudgastel@wolframchain.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.wolframchain.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Vrachtwagenchauffeur CE Wolfram Chain 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures