Vacature Werkplaats Monteur

Werkplaats Monteur in Terneuzen

Selecteer een pagina

Werken bij Hydroos

Werkplaats monteur

Sleutelen aan hydraulische systemen combineren met regelmatige werktijden? Dan zoeken we jou!

Hydroos groeit. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden voor hydrauliek, of het nu gaat om reparatie, onderhoud, revisie of nieuwbouw. Ter uitbreiding van ons team zoeken we momenteel naar versterking, namelijk een: Werkplaats Monteur (m/v)

Je bent, net als onze andere collega's, een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. We werken bij Hydroos als team nauw samen aan slimme en goede oplossingen en aan tevreden klanten.

Wat ga je doen als werkplaats monteur?

Als werkplaatsmonteur ben je vanuit onze locatie in Terneuzen dagelijks bezig met het uitvoeren van reparaties, onderhoud en revisies aan hydraulische systemen.

Waar andere collega's veel onderweg zijn voor werk op locatie bij onze klanten, ben jij juist dagelijks aanwezig binnen ons bedrijf als monteur. Als vaste waarde in de werkplaats beschik je over een professionele werkomgeving en goede uitrusting.

In deze functie heb je regelmatige werktijden van 08.00 uur tot 17.00 uur, enkel in dringende gevallen kan dit uiteraard wel eens afwijken waarbij we vragen om je flexibiliteit.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bepalen we de projecten waaraan jij gaat werken en naarmate jouw expertise groeit, worden de opdrachten steeds uitdagender. Uiteraard heb je hier zelf ook inspraak in, je geeft zelf je ambitie maar ook je grenzen aan. Kortom, we kijken samen naar passende werkzaamheden en je hebt de ruimte om verder te groeien binnen jouw functie!

Pas jij binnen ons team?

Voel jij je aangetrokken tot de dynamiek van een technisch MKB-bedrijf, maar heb je graag een vaste werkomgeving en regelmatige werktijden? Zoek je afwisseling en veelzijdigheid in jouw werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een gemotiveerde collega. Bij voorkeur iemand die al enige ervaring als monteur heeft opgedaan in de techniek.
Dit kan bij een vergelijkbaar bedrijf zijn, maar bijvoorbeeld ook een garage, mechanisatie bedrijf, technisch installatiebedrijf of industrieel bedrijf.

Heb je deze werkervaring niet, maar heb je net jouw technische opleiding afgerond, nodigen we ook van harte uit om te solliciteren!

Een geschikte kandidaat voldoet bij voorkeur aan de volgende zaken:

 • Je hebt een technische opleiding afgerond of je hebt vergelijkbare kennis opgedaan door werkervaring.
 • Je hebt ervaring als monteur of leerling-monteur en je hebt veel interesse in techniek.
 • Kennis en ervaring met hydrauliek of hydraulische systemen is een pre, indien je dit niet hebt ben je bereid om dit te leren.
 • Je bent op zoek naar een vaste werkomgeving en regelmatige werktijden
 • Je gaat uitdagingen niet uit de weg en je bent een aanpakker.
 • Je kunt goed communiceren en bent vlot in omgang.
 • Je kunt goed samenwerken en je denkt in oplossingen.
 • Je beschikt over rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré).
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt terecht in een jong en gedreven team, waar samenwerking hoog in het vaandel staat. Binnen ons bedrijf heerst een collegiale werkomgeving, waar ook gewoon hard gewerkt wordt.

We zijn een groeiend bedrijf, waarin je de kans krijgt om mee te groeien in jouw werk en functie. We werken met een platte organisatiecultuur, waar de communicatielijnen zeer kort zijn. Iedereen maakt deel uit van ons team, met hierarchie houden wij ons niet bezig.

De projecten waaraan we werken zijn afwisselend, van klein tot groot en van eenvoudig tot zeer complex. We werken daarnaast voor opdrachtgevers in diverse sectoren, eigenlijk overal waar hydrauliek gebruik wordt!

Naast de afwisseling in je werk en alle bovengenoemde zaken, bieden we jou een fulltime contract op basis van 40 uur per week en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioenregeling en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen).

Interesse?

Ben jij geinteresseerd in deze vacature en spreekt ons verhaal jou aan? Dan komen we graag met je in contact! Stuur jouw motivatie naar . Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op op +31(0)115-204000 en vraag naar Bart van Damme of Pieter van Hal.Functie:monteur werkplaats
Startdatum:12-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hydroos via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Werkplaats Monteur Hydroos 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures