Vacature Elektra Monteur

Elektra Monteur in Terneuzen

  • Producten

Onderstaand vind je onze momenteel beschikbare vacatures. Staan er onderstaand geen vacatures?

Elektra Monteur (meerdere vactures)

40 uur

Bij NOVECTRA zijn we per direct op zoek naar meerdere elektro monteurs. Voor deze functie staan we tevens open voor duo sollicitaties. Heb je een vriend of collega waarmee je samen het gouden duo vormt, solliciteer dan beiden op de functie.

Als elektra monteur bij NOVECTRA in Terneuzen ben je de rots in de branding voor het bedrijf en ga je geen uitdaging uit de weg! Jouw structuur, orde en vakkundigheid zet je dagelijks in om het bedrijf draaiende te houden. Je krijgt een mooie veelzijdige functie waarin er alle vrijheid is om zelfstandig input te leveren. Je komt te werken met gezellige collega's in een prettige, flexibele en open werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

(Technisch) Planner

40 uur

Bij NOVECTRA zijn we per direct op zoek naar een (Technisch) Planner.

Als (Technisch) Planner ben jij de regisseur van een foutloze planning, waarbij je nauw samenwerkt met de operationeel manager en de monteurs. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, samenwerkingspartners en leveranciers. Je hebt een oplossingsgerichte houding, een proactieve aanpak en je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden.Functie:monteur elektra
Startdatum:22-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NOVECTRA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Elektra Monteur NOVECTRA 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures