Vacature Zorgcoördinator

Zorgcoördinator in Terneuzen

Ben jij de zorgcoördinator die we zoeken?

Samen maken we het verschil

Bij de Nederlandse Obesitas Kliniek werken professionals die het verschil maken. Als patiënten bij ons komen, hebben ze zelf alles geprobeerd om af te vallen. Wij zijn er om hun leven een positieve wending te geven. Dit doen we door onze patiënten intensief te begeleiden bij de benodigde leefstijlverandering. Aan hen de taak om, met onze ondersteuning, het nieuwe gedrag vast te houden.

Als zorgcoördinator bij de NOK maak je samen met de multidisciplinaire teams het verschil tussen een ongezonde en een gezonde leefstijl van onze patiënten. Op iedere NOK-vestiging werken een aantal van deze teams. Ze bestaan uit een internist, chirurg, psycholoog, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Elk team werkt onder leiding van een vestigingscoördinator en wordt ondersteund door de zorgcoördinator.

NOK team

Suzanne over haar werk als zorgcoördinator

Suzanne

Als zorgcoördinator bij de NOK:

 • verzorg je de oriënterende groepsvoorlichting (algemene informatie tijdens eerste kennismaking) met patiënten.
 • begeleid je patiënten tijdens de screening.
 • kun je in voorkomende gevallen patiënten wegen en meten.
 • verzorg je algemene schriftelijke correspondentie (incl. e-mail) rondom het traject en boek je patiënten in in het patiëntvolgsysteem (Healthcore).
 • ben je telefonisch en fysiek het eerste aanspreekpunt voor patiënten, verwijzers, zorgverzekeraars en samenwerkingspartners.
 • ondersteun je de vestigingscoördinator bij de patiëntenplanning.
 • heb je contact met verwijzers, zorgverzekeraars en samenwerkingspartners.
 • heb je overleg met teamleden, collega-zorgcoördinatoren en de vestigingscoördinator.
 • neem je deel en draag je bij aan periodieke locatieoverleggen.
 • neem je deel en draag je bij aan monodisciplinaire overleggen (periodiek organisatiebreed overleg van alle zorgcoördinatoren).

Vestigingscoördinator Beverwijk - 32 uur per week

Voor onze locatie in Beverwijk zoeken wij per direct een vestigingscoördinator voor 28 tot 32 uur per week Als vestigingscoördinator ben jij namelijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op...

Zorgcoördinator Terneuzen - 20 uur per week

Wij zijn op zoek naar ons visitekaartje. Voor onze locatie in Terneuzen zoeken wij namelijk per direct een enthousiaste Zorgcoördinator voor 20 uur per week. Functieomschrijving Als zorgcoördinator ben je...Functie:zorgcoördinator
Startdatum:4-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Obesitas Kliniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Zorgcoördinator Obesitas Kliniek 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures