Vacature Zorgprofessional

Zorgprofessional in Terneuzen

Zorgprofessional locatie De Lange Akkers Koewacht

Expertise Verpleging en verzorging

Vind jij het fijn om de bewoners het gevoel te geven alsof ze thuis wonen én vind jij het belangrijk om een luisterend oor te zijn?

ZorgSaam Thuis- en Ouderenzorg zoekt nieuwe collega's als:

Verzorgende IG
(De Lange Akkers, uren in overleg)

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Jouw collega Jolanda vertelt
Het werken binnen Lange Akkers is elke dag anders, de route wordt dagelijks aangepast op je eigen contactverzorgende cliënten. Hierdoor leer je elkaar goed kennen en bouw je een waardevolle vertrouwensrelatie op en zorg je dat de cliënt eigen regie blijft behouden. Je werkt zelfstandig maar je bent nooit alleen, collega's kan je ook altijd om hulp of advies vragen. Het is een leerafdeling wat ervoor zorgt dat je alert blijft doordat nieuwe leerlingen ook nieuwe ideeën hebben. We verlenen de zorg samen, wat betekent dat ook woonzorgmedewerkers mee mogen denken, inbreng hebben en zich kunnen ontwikkelen. Er worden dagelijks meerdere activiteiten aangeboden aan cliënten waar erg van genoten wordt.Maar waar ik het zeker ook voor doe is die glimlach op iemand zijn gezicht te krijgen, soms alleen maar door te luisteren of wat aandacht te geven.Samen lachen of een traantje wegpinken.

Jouw werkzaamheden bestaan verder uit:

 • Verpleegtechnische handelingen: denk hierbij aan medicatie uitdelen, wonden verzorgen, injecties geven etc;
 • Het bijhouden van de zorgplannen in het ECD en aanpassen waar nodig;

Jouw kennis en kunde

 • Een diploma Verzorgende IG. Heb je een diploma Verzorgende IG, maar is het lang geleden dat je als Verzorgende IG hebt gewerkt? Geen probleem, wij hebben praktijkopleiders die ervoor kunnen zorgen dat jij opnieuw bekwaam wordt.
 • Ben jij in het bezit van een Belgisch diploma Verpleegkunde en bezig met jouw BIG registratie in Nederland? Ook dan kunnen wij jouw inzet goed gebruiken!
 • Communicatie skills waardoor jij makkelijk kan schakelen tussen een praatje met een bewoner en een lastig gesprek met de familie.

Wat krijg je van ons?

 • Een dienstverband voor on bepaalde tijd, uren in overleg;
 • Je salaris is minimaal € 2.199,49,- en maximaal € 3.025,81,- betaald volgens FWG 35 van de CAO VVT; uren in overleg;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskosten volgens CAO én eventuele tolkosten, worden natuurlijk ook niet vergeten.
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling o.a. via Goodhabitz waarmee jij op elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen én een ZorgSaam Vitaal-portaal.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of contributiegelden.
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden, zo kan je bijvoorbeeld ook de overstap maken naar het ziekenhuis of naar de thuiszorg.

Wil je meer weten over deze functie? Twijfel niet en neem contact op met , of via

Wil jij bij ons komen werken?
Stel jezelf aan ons voor en solliciteer hieronder met je CV én wij nodigen jou snel uit voor een bakje koffie of thee. Uiteraard is een dag meelopen, ook mogelijk.Functie:zorgprofessional
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2199 – 3025
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Zorgprofessional ZorgSaam 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures