Vacature Assistent Controller

Assistent Controller in Terneuzen

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven en nauwkeurige professional, klaar om maand- en jaarcijfers te presenteren? Heb je een passie voor duurzaamheid in je werk? En ben je op zoek naar een positie in een vooruitstrevende organisatie met een hechte, familiaire sfeer? Dan is de rol van assistent-controller bij ons precies wat je zoekt!

Wat bieden wij jou
  • Terneuzen, lekker dicht bij huis!
  • Je kan Cursussen/ trainingen volgen! #groei
  • Een leuk team waar jij bij komt te werken!
  • Kans op een contract, na de uitzendperiode!
  • Mooi salaris aan de hand van ervaring!
  • Veel verantwoording!!
Wie ben jij

Als resultaatgerichte, analytische en nauwkeurige persoon staat klanttevredenheid bij jou voorop. Met jouw proactieve instelling en uitmuntende communicatieve vaardigheden ben je een waardevolle teamspeler! Je hebt al ervaring opgedaan in een soortgelijke rol en beschikt over een diploma op mbo+/hbo-niveau in bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie. Een grondige kennis van Microsoft Office is essentieel, terwijl ervaring met AFAS Profit een pluspunt is. Je hebt ook het vermogen om goed te luisteren en informatie snel te op te pikken.

Wat ga je doen

Als Assistent Controller fungeer je als de rechterhand van de controller, waarbij je nauw samenwerkt met het team aan de volledige financiële administratie en rapportage van onze Belgische bedrijven. Je ondersteunt de controller bij het opstellen van financiële rapporten en voert grondige controles uit om de volledigheid ervan te waarborgen.

Daarnaast onderhoud je interne en externe relaties met collega's, accountants, banken en crediteuren. Je taken omvatten het verwerken van inkoopfacturen, bankmutaties en het opstellen en analyseren van resultaten van het wagenpark. Je draagt ook zorg voor het controleren en analyseren van goederenbewegingen, het indienen van periodieke omzetbelastingaangiften en het bewaken van kostenbudgetten.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een leuk MKB-bedrijf in Terneuzen!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:assistent business controller
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Assistent Controller Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures